10: Espalla

Tänä vuonna ei tule varmaan valkeaa joulua Helsinkiin. Myrskyä, sadetta ja harmautta näyttäisi sen sijaan piisaavaan. Ja niin naiivia kuin se ehkä onkin, niin kaiken tämän pimeyden ja ankeuden keskellä Helsingin keskustan jouluvalot tuntuvat lohduttavan ja tuovan sitä kaivattua joulufiilistä.

Lämmin joulukuu sallii myös keveämmän pukeutumisen, olen liihotellut läpi joulukuun takki auki joko lenkkareissa tai kumppareissa, päivästä riippuen. Tarviikohan talvisaappaita kaivaa tänä vuonna esiin lainkaan?

takki ja pipo Samuji / farkut Acne / pooloneule Arela / lenkkarit Nike Roshe Run (saatu Defshopilta)
Photos: Jonnamaista, edit by me

Related Post

one comment on 10: Espalla

  1. Ihania kuvia jälleen kerran. Samujin takit <3 Jospa sitä vielä olisi toivoa, että saataisiin valkea joulu, edes pakkasjoulu. Tänä vuonna tuntuu kyllä, että jouluvalot ovat erityisen tärkeitä valon tuojia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *