23: Unelmien villa Balilla

Balilla asuminen on halpaa – halvimmillaan kivoja yöpymispaikkoja voi löytää alle kymmenellä eurolla. Me päätimme kuitenkin panostaa vähän neljään ensimmäiseen yöhön, ja varasimme jouluajaksi yksityisen villan. Eilen tänne saapuessamme selvisi ettei panostus todellakaan mennyt hukkaan, villa osottautui paljon upeammaksi, mitä Airbnb-kuvista olisi voinut päätellä – uskoisin pärjääväni täällä vaikka kokonaiset kolme viikkoa, jos rahatilanne antaisi periksi. Voisin ottaa täältä sisustuksen suoraan kotiini: Tom Dixonin lamput, yläkaapittoman, tyylikkään keittiön kaasuliedellä, eamesin ruokatuolit ja mielellään tietenkin myös altaalle avautuvan näkymän. Olemme viettäneet toistaiseksi kaiken ajan täällä, tilaten paikallisella Go-Jek-sovelluksella ruokaa(vähän kuin wolt, mutta samaa kautta voi tilata myös ruokaa kaupasta, hierontoja kotiin, autokyydin jne), pitkästä matkasta toipuminen on kestänyt hetken. Meillä on kolme viikkoa aikaa tutkia tätä saarta, nyt ei tarvitse vielä hoppuilla mihinkään.Tuntuu hassulta, että on jo 23. joulukuuta. Täällä kahvilan työntekijöillä oli poronsarvet päässä, joissain ovissa on näkynyt joulukransseja ja olemme kuunnelleet joululauluja, mutta koskaan aiemmin ei ole ollut aatonaattona näin epäjouluinen olo. Jotenkin se ei nyt silti haittaa, kaikki on niin hyvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *