12: Suussasulavat taatelisnickersit

Suolaisen ja makean yhdistelmä on ehkä parasta mitä tiedän, siksi tänäkin vuonna aion napsia pikkujouluissa mahan täyteen näitä taatelisnickersejä. Jaoin tämän reseptin myös viime vuonna joulukalenterissa, mutta nämä ovat oikeastikin niin hyviä että ansaitsevat tulla esille uudestaan. Suosittelen panostamaan ohjeessa hyvään suolaan, suolahiput ovat melkeinpä näiden taateliherkkujen tärkein ainesosa. Suut makiaksi!


Taatelisnickersit (vegaaninen)

taateleita
cashew-pähkinöitä
tummaa, n. 70% leivontasuklaata (tarkista vegaanisuus)
sormisuolaa

Käytin itse tuoreita (tai puolituoreita) taateleita, joita löytyy kauppojen hedelmäosastoilta tähän vuodenaikaan varsin hyvin. Poista taateleista kivet ja lisää sisälle 1-2 cashewpähkinää. Sulata suklaa vesihauteessa, ja pyörittele taatelit suklaassa ja laita leivinpaperille jähmettymään. Lisää jokaisen taatelin päälle ripaus sormisuolaa ennenkuin suklaa on kunnolla jähmettynyt. Säilytä jääkaapissa.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *