7: Ihana kosmetiikka-arvonta

No nyt! Seitsemännestä luukusta paljastuu ihana arvonta, nimittäin Jolie haluaa lahjoittaa yhdelle teistä lukijoistani aivan ihanan kosmetiikkapaketin, johon olemme yhdessä valinneet ihan mahtavia tuotteita. Osa näistä on omia suosikkejani, osa uusia tuttavuuksia, joita olen aina halunnut päästä testaamaan. Yritimme valita tuotteet niin, että ne sopisivat mahdollisimman monelle.

Paketti sisältää:

Arvo on yhteensä 198,40 €.

Jätä kommenttisi tähän postaukseen 11.12. klo 21:00 mennessä, niin olet mukana ihanassa Jolie-paketin arvonnassa. 

322 comments on 7: Ihana kosmetiikka-arvonta

  1. ehdottomasti mukana! luonnonkosmetiikkaa olisi kiva päästä testailemaan ja näistä tuotteista olen kuullut paljon positiivista.

  2. Oiii mitä ihania tuotteita! Kyllä ilahtuisin, jos voitto osuisi kohdalle 🙂

  3. Oiojoi, ihana olisi päästä testaamaan näitä. Jolien valikoima on kyllä tuttu, mutta harvoin on tilaisuutta ostaa näin monia tuotteita itselle ^_^.

  4. Ihania tuotteita! Olen pitkään halunnut testata luonnonkosmetiikkaa, ja tämä Jolien paketti sopisi testaukseen kuin nappi silmään 😉

  5. Oi! Mukana arvonnassa ja kiitos vinkistä, Jolielle taitaakin tästä lähteä pieni joulutilaus 🙂

  6. Ihana arvonta, ois niin ihana voittaa tällane hemmottelupaketti itelle joululahjaks 🙂

  7. Oi että, onpa ihana arvonta! Juuri nyt tuntuu loppuvuoden stressin ja väsymyksen keskellä siltä, että kaipaisi hieman hemmottelua.

  8. Ihania kosmetiikkatuotteita! Olisi mukava joskus astua sivuun niistä omista ikuisista rutiineista ja kokeilla jotain uutta!

  9. Ihana paketti!! Mulle ei oo varmaan monta joululahjaa tulossa. Joten olisipa kiva saada tämä! 😍

  10. Jeeeeee, millainen kommentti pitää jättää? 😀 Saako hehkuttaa siis kuinka ihania, ihania tuotteita, joista olet ottanut taas niin kauniita kuvia. <3 Ja kiitos kivasta joulukalenterista, se on sekä kaunis että hyödyllinen 🙂

  11. Eikä oon niin pitkään haaveillut tosta ripsiväristä, jos vihdoinkin löytäis jonkun oikeesti toimivan luonnollisen vaihtoehdon <33 Tää ois unelma!

  12. Oh ihanalta näyttää! Kunpa onni suosisi. Eli mukana arvonnassa ja hyvän joulun toivotukset. ☺️

  13. Todellinen wau! Tällainen paketti olisi unelmien täyttymys saada. Nykyisessä elämäntilanteessa kun ei muutoin olisi näihin ihaniin tuotteisiin varaa 🙂

  14. Kaunis kuin karkki tuo setti! Olisi kiva päästä kokeilemaan. Luonnonkosmetiikalla olen saanut ihoni rauhoittumaan ja kaapin purnukoista kaavittu juuri leikkaamalla viimeisetkin pisarat 😊

  15. Oi!! Mikä arvonta! Niin monta luottotuotetta joukossa. Ihanaa joulunaikaa, ja kiitos kauniista blogistasi <3

  16. Olen ehdottomasti mukana! Tässä pimeyshorroksessa kaipaan jotain piristävää, kaunistavaa ja hyvää tekevää.

  17. Ihanan näköinen kosmetiikkapaketti 🙂 Mukana ollaan! Ihana blogi sulöa 🙂

  18. Koitetaampa onnea, mukana ollaan! Kauniita purnukoita, luonnonkosmetiikasta voi tulla vain kaunista jälkeä! 🙂

  19. Voi miten ihana paketti! Itseltäni löytyy jo moni näistä tuotteista, mutta tämän antaisin kyllä todella mielelläni äidille joululahjaksi! Olisi oikein kunnon hemmottelulahja! Annoin hänelle synttärilahjaksi jolie spa hoidon kaikilla herkuilla ja hän piti siitä ihan älyttömästi. Mukana arvonnassa siis!

  20. Vau! Tämän antaisin itselleni valmistujaislahjaksi! En muutoin juhli, mutta tämän jos voittaisi, niin mitäpä sitä muuta voisi toivoakaan? -aisha

  21. Oi, ihastuttava arvonta! <3 Paketti piristäisi tätä mammaa toden teolla 😉

  22. Valtavan ihana arvonta! Koko paketti pelkkää kultaa. Yritin miettiä mikä tuotteista olisi eniten mieleeni mutta en yksinkertaisesti osaa valita.

  23. Oooh! Ihania tuotteita 🙂 Hurahdin totaalisesti luonnonkosmetiikkaan muutama vuosi sitten enkä enää muuta ostakaan…

  24. Täydellinen paketti piristämään joulukuuta ja saamaan ehkä hieman kadoksissa olevaa jouluhenkeä esiin. Mukana arvonnassa 🙂

  25. Kiinnostava uusi tuotesarja minulle. Onpas hauska päästä arvontaan mukaan. Kiitos!!

  26. Aika huikea arvonta! Tästä paketista olisi iloa itselle, mutta mieluusti ilahduttaisin rakasta äitiäni, hän arvostaa tällaisia tuotteita. Olisi ne ansainnut.

  27. Unelmapaketti joka sisältää monia tuotteita joita haluaisin kokeilla. Tuo Patykan vartalonkuorinta on ihan mahtava ja sarjan suihkugeelejä olen himoinnut jo ikuisuuden kuten Weisin ripsiväriä. Muuta joululahjaa ei tarvitsisi jos tämän kauniin paketin saisi.

  28. Oon juuri alkanut siirtyä luonnonkosmetiikkaan ja olis ihana päästä kokeilemaan noita tuotteita 😍

  29. Mikä ihana hemmottelupaketti! Tuliski uupahtaneelle mammalle tarpeeseen ja jouluna kerranki olis lapsenvahteja saatavilla.. hih.

  30. Oi että, mikä arvonta! Tuota Kjaer Weisin ripsaria täytyy kyllä testata, siitä on sen verran ylistystä kuullut. Täytynee ehkä siis poiketa Joliessa seuraavalla Hesan reissulla!

  31. Oi mikä arvonta! Olen kokeillut noista tuotteista Addiction-öljyä, joka on kyllä ihan täydellinen tuote. Tämä paketti tulisi tarpeeseen!

  32. Oi kuinka kaunis kokoelma ihania tuotteita! Hyvää mieltä – ja oloa sekä kauneutta samassa paketissa!

  33. Oi mahtavaa! Tämä kun osuisi kohdalle niin hyvä joulu olisi taattu. Jolie ja luonnonkosmetiikka <3

  34. Kiva arvonta, tästä riittää jakaa kavereillekin ne tuotteet, jotka eivät omalle iholle sovi 🙂

  35. Vautsi! Tähän on kyllä pakko osallistua, että HEP vaan! Tässä olisi ihania lahjojen osia, tai toisaalta hemmotteluksi itselle kiireisen talven ja tulevan kevään varalle, hmmm.

    Ihanaa joulun odotusta Viena! <3

  36. No nyt sitä onnea ja tuuria tarvitaan, aivan ihana arvonta! Patykan tuotteita olen jo testannut ja ne hyviksi todennut, muutkin tuotteet vaikuttavat mainioilta, täytyy pitää sormet ristissä!!

  37. Kyllä vetäis sanattomaksi ja ylionnelliseksi, jos tämmösen setin voittais! :O <3

  38. Ooh, upea setti! Nyt jos koskaan toivon onnettaren suosivan! Opiskelijaäidillä ei oo tällaisiin ylellisyyksiin mahiksia, vaikka muuten luonnonkosmetiikka onkin käytössä.

  39. Ihana pakkaus,kelpais! <3 Mulla on absolutionin seerumi ja sorbet-huulipuna, molemmat täyttä kultaa!

  40. Mukana arvonnassa! Olisin ikionnellinen jos voittaisin paketin, suurinta osaa juuri noista tuotteista ja merkeistä olen himoinnut Jolien nettikaupassa 🙂

  41. Oih, ihan mahtava arvonta! Palkinnossa on niin monta ihanaa ja haaveissa ollutta juttua (mm. tuo öljy!!)!

  42. Ilmeisesti hormonien heittelystä kuivahtanut ihoni olisi kyllä niin iloinen tästä voitosta 💙💚💛

  43. Oih, miten ihana arvonta! Olen pikkuhiljaa vaihtanut ihonhoitotuotteitani ja meikkejäni synteettisistä luonnonkosmetiikkaan, ja tämä paketti olisi taas yksi askel siihen suuntaan.

  44. Oi ihanuus! Olen luonnonkosmetiikan suurkuluttaja, mutta tässä paketissa kaikki tuotteet ovat minulle uusia tuttavuuksia!

  45. Ihania tuotteita! Itsellä käytössä tuo ripsiväri ja Patykan suihkugeeli, Absolutionin öljy on ostoslistalla☺

  46. Wipii! Upein arvonta! Mukana ilomielin. Näistä tuotteista olen testannut vain Kjaer Weissin ripsiväriä, mikä todellakin on kaiken hehkutuksen arvoinen.

  47. 💖Aivan supermahtavat tuotteet, kiitos Jolie💖 Toivotaan, että onni on myötä 🙈

  48. Nyt on niin käsittämättömän upeat (ja kauniit!) tuotteet, etten voi olla osallistumatta. Ihan täydellinen hemmottelupaketti!

  49. Olispa ihana joululahja! Menis vanhempien luo joulusaunaan testaukseen äidin ja siskojeni kanssa joita ei kovin usein nää kun asutaan eripuolilla Suomea. 🙂

  50. Mukana ehdottomasti arvonnassa. Osa tulisi omaan käyttöön ja osa menisi rakkaalle pikkusiskolleni. 😍

  51. En luonnonkosmetiikan maailmaan ole vielä uskaltautunut varsin oireilevan ihon takia, mutta ehkäpä puuttuva palanen juurikin piilee näissä kauniissa pulloissa..!

  52. Peukut pystyyn ja mukaan vaan arvontaan 🙂 tuo paketti tosi kyllä piristystä työarjen keskelle!

  53. Oi mikä paketti ! Juuri niitä tuotteita mitä haluaisi päästä testaamaan 🙂

  54. Oi olen jo pitkään halunnut päästä kokeilemaan Jolien tuotteita! Toivottavasti onni potkaisee :—)

  55. Jännää miten luonnonkosmetiikan löydettyäni ihonhoito kiinnostaa ihan uudella tavalla. Messissä arvonnassa, toi paketti ois ihan huikee!

  56. Huh harvoin on näin hyvää arvontaa tarjolla! Mukana ehdottomasti sormet ja varpaat ristissä 🙂
    Kiitos blogista, teet elämästä kauniin <3
    ps. Just tilasin annitannin joululevyn vuodelta jotain, nostalginen fiilis 😉

  57. Upee arvonta, mukana ollaan! Sulla on muutenkin aivan ihana ja inspiroiva blogi!

  58. Olen vastikään löytänyt blogisi ja nyt en malttanut olla kommentoimatta :). Olen luonnonkosmetiikan käyttäjänä vielä ihan noviisi ja vasta tutustunut muutamiin tuotteisiin. Tämä tuotepaketti olisi aivan ihana hemmottelulahja itselleni. Näistä tuotteista olisi varmasti apua iholleni ja uskoisin varsinkin tuon hedelmähappokuorinnan palauttavan hehkun kasvoilleni 😍

  59. No nyt kyllä kiinnostaa, monipuolinen paketti luonnonkosmetiikkaa. <3 Olisinpa se onnekas, joka tämän voittaa.

  60. Tämä tuotepaketti kyllä vie väsymyksen ja värittömyyden tunteen pois kasvoilta. Uudella energialla olisi ihana aloittaa lähestyvä uusi vuosi. Kiitos inspiroivasta kalenterista ja hyvää joulunodotusta sinulle!

  61. Ihana arvonta, haluan olla mukana! Tykkään sun blogin kuvista aivan älyttömästi, kiitos niistä! 🙂

  62. oi onpa ihana paketti!! todella kauniita ja monipuolisia tuotteita, toivottavasti arpaonni suosii! 🙂

  63. Voi mitä ihania <3 kelpaisi ihon hemmotteluun kyllä, on sitä todellakin vailla!

  64. Olisipa ihanaa voitta tämä arvonta! Ihoni on jo pitkään ollut talvikurtussa, kipeä ja tulehtunut, jotain tarvitsisi tehdä.
    Ps. Blogisi on maailman kaunein, olisi ihana lukea sun tekemä postaus erilaisista kukka-asetelmista.

  65. Oi miten mielenkiintoinen ja kaunis kattaus kosmetiikkaa, mielelläni ottaisin itselleni:)

  66. Ääks, ai jukra! Näyttää aivan täydelliseltä paketilla, etenkin absolutionin tuotteet puhuttelevat vaikken niitä itselle ole raaskinut ostaa. Osa tuotteista lähtisi myös raskaana olevan (ja täten aivan uudella tavalla luonnonkosmetiikasta kiinnostuneen) ystäväni arkea ylevöittämään.

  67. Oiiiih<3 Olen Jolie-boksia tilannut alusta saakka ja tykännyt todella paljon Jolien tuotteista 🙂 Tuo kuorinta varsinkin on aivan ihana! Peukut pystyssä!

  68. Mukana arvonnassa! Patyka ja Absolution, kerrassaan ihania, kaivattua luxusta tähän vuoden pimeimpään aikaan.

  69. Mukana arvonnassa. Olisi ihana päästä antamaan läheisille lahjaksi luomukosmetiikkaa.

Comments are closed.