KAKSION REMONTTI, OSA 2: Odottelua ja vaikeita valintoja

Kaksion remontti-postaussarja jatkuu! 

Viime viikon piti olla se viikko, jolloin remppa menisi harppauksin eteenpäin. Näin ei kuitenkaan päässyt käymään, kuten kuvasta näkyy. Kaikkia materiaalitilauksia ei saatu ihan toivotussa aikataulussa, ja siksi työmaalla oli loppuviikosta hiljaista. Odottavan aika on tosiaan pitkä – vaikka kyse on muutamien päivien viivästyksestä, kärsimättömälle odottajalle aika tuntuu se tuntuu viikoilta.

On remontti toki edennytkin sitten viime päivityksen: seinät ovat saaneet pohjamaalin pintaan ja eteisen kattoon on tehty lasku sähkövetoja varten. Pelkäsin etukäteen että hiukan muuta tilaa matalampi eteisalue näyttäisi hassulta ja rikkoisi yhtenäisyyttä, mutta nyt olen eri mieltä. Sähkövetoja ei olisi saanut ilman laskua tehtyä mitenkään tyylikkäästi ja nyt eteistila rajautuu kivasti olohuoneesta ja keittiöstä. Minun silmään katon lasku näyttää nyt oikein hyvältä ja sen ansiosta eteiseen saa suunniteltua kivan valaistuksenkin.

KAKSION REMONTTI

Asunnon materiaalivalinnat ovat aiheuttaneet harmaita hiuksia, unettomuutta ja jopa painajaisia. Moni on kommentoinut remppapostauksiini että “ihanaa, kun saat valita itse omannäköiset materiaalit”, mutta ei se ole ollut ihanaa, vaan kamalaa! Kauniita vaihtoehtoja on liikaa ja pieneen kaksioon voi valita vaikkapa vain yhden lattian ja yhden keittiön. Olenkin viettänyt tuntikausia Tikkurilan värikarttojen äärellä ja konsultoinut jokaista sisustuksesta jotain ymmärtävää ystävääni, varmaan kyllästymiseen saakka. Jos parkettivalinta ja keittiön ovien sävyt eivät sovikaan yhteen, ei niitä noin vain vaihdetakaan, ainakaan minun budjetillani. Ei kuitenkaan auta kuin luottaa siihen, että intuitiolla tehdyt valinnat osoittautuvat oikeiksi.

Tulevalla viikolla pitäisi vihdoin alkaa tapahtua, ja ehkä jo pian pääsen jo esittelemään teille niitä päänvaivaa aiheuttaneita materiaaleja, lattiaa ja seinäsävyjä. Voi olla, että ensi viikonloppuna muutetaan jo tavarat sisään, vaikka lopullinen rempan valmistuminen häämöttää vasta loppukuun puolella. Jännittävää!

Kaksion remontti-sarjan aiemmat postaukset:

Kaksion remontti, osa 1: seinät alas

one comment on KAKSION REMONTTI, OSA 2: Odottelua ja vaikeita valintoja

  1. Hyvältä näyttää toi eteisen katon madallusratkaisu! Aikamoinen duuni on noin perusteellisessa rempassa, mutta lopputulos on varmasti upea!

Comments are closed.