DIY: Hapsuja kaulaan

Väsäsin tällaisen hapsukorun, sarjassamme asusteita helposti & halvalla. Ketjua saa esim. sinellistä, nahkapaloja vaikka kierrätyskeskuksesta. Pahoittelen ohjeiden epäselvyyttä.

Tarvitset:
-nahkapalan 11x11cm
-koruketjua, n. 70-80 cm
-rautalankaa, n. 10 cm pätkä
-sakset
-kuumaliimapistoolin
-korupihdit / leathermanin

Leikkaa nahkapalaan n. 3mm paksuisia hapsuja, jätä ylös 1-2cm varaa.

Kierrä rullalle, käytä kiinnittämiseen kuumaliimapistoolia.

Leikkaa rautalangasta korupihdeillä n. 5cm mittainen pätkä, taita se kahtia, ja työnnä korun keskiosaan niin, että näkyviin jää vain ketjun mentävä aukko. Kiinnitä rautalanka toiselta puolelta kiinni pariin hapsuun.

Pujota ketju paikoilleen, ja tadaa. Itse kiinnitin ketjun pienellä rautalangan palasella, voi käyttää toki korulukkoakin tai muuta ratkaisua, oman maun mukaisesti. Aikaa tähän meni ehkä 10 min.

2 comments on DIY: Hapsuja kaulaan

  1. Jei, DIY juttuja taas, kivaa! 🙂 Hauska koru, jälleen yksi toteuttamisen arvoinen idea. Tuli mieleen, että samalla tekniikalla voisi tehdä myös esim. korviksia. 🙂

    -Monsku

  2. monsku, kiva että näistä diy-ohjeista/jutuista on jollekin hyötyä! 🙂 Mä ite oon niin diy-hurahtanut, että näitä kyllä riittää, ohjeiden teko on vaan se haastavin osuus. Samalla tekniikalla voi tosiaan tehdä vaikka korvikset, tai avaimenperän, tai mitä vain mieleen tulee 🙂

Comments are closed.