tyynykylä

Tein lomapäivien puhdetöinä kolme pientä tyynyä. Kolme pientä talotyynyä, joista muodostuu pieni kylä. Idea ei ole oma, vaan suoraan Ferm Livingiltä kopioitu. Fermillä on niin inspiroiva valikoima ihania sisustustuotteita, että joudun keksimään tällaisia köyhän miehen ratkaisuja etten tilaisi verkkokauppaa tyhjäksi veikeistä tyynyistä ja kauniista tapeteista.

Mökkityynyjä myydään fermin sivuilla “kids room”-osiossa, mutta kyllä nämä kahden aikuisen olohuoneeseenkin sopivat. Pastellisävyinen pikkukylä ilahduttaa.


4 comments on tyynykylä

  1. Aika veikeitä.
    Kun kevät koittaa, osaan ehkä valita oikeat värit meidän lattiatyynyihin, olisi tarkoitus ommella niihin uudet päälliset ikivanhojen tilalle.
    Sun diy jutskat ovat aina inspiroivia, kiitos niistä!

  2. Sini-Julia, värimieltymykset on niin vuodenajoista kiinni. Syksyn lempiväri näyttää nyt taas vähän tunkkaiselta ja ankealta. Kiitos sulle, kun kommentoit! Kiva että inspiroi 🙂

    Tiia, poistin kommenttisi, sillä olen jättänyt tarkoituksella kaiken henkilökohtaisen asian täältä blogista pois – oikeaa nimeäni yms. myöten. Jos haluat kysellä muista kuin blogin varsinaisiin aiheesiin liittyvistä asioista, laita s-postia osoitteeseen luukkuja@gmail.com. Mutta kiitos kommentistasi, toivottavasti inspiroidut jatkossakin!

Comments are closed.