raitaa ja leveitä lahkeita

Talven tultua culottes-housuja ei pidä hylätä kaappiin, vaan ottaa ne käyttöön sukkahousujen kera. Vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan käyttäväni tällaisia leveitä lyhyitä housuja – niin sitä mieli ja maku muuttuu. Ihastuin jotenkin erityisesti korkonilkkurien ja leveiden lahkeiden yhdistelmään, tuohon kengän ja lahkeen väliin jääkin vähän hassu rako joka viehättää minua jollain tapaa. Ihmismieli on hassu.

Joidenkinn asioiden suhteen mieli ei kuitenkaan yleensä muutu, yksi niistä on raitapaidat. Ikuinen klassikko, joka toimii aina. Oma versioni löytyi juuri luottomerkiltäni Samujilta, paita on ihanan jämäkkää materiaalia ja uskon sen kestävän hyväkuntoisena pitkään, kuten edellinenkin vastaava samujin raitapaitani.

Kiitos Jonnalle kuvista!

culottes Club Monaco / takki, laukku ja raitapaita Samuji / kengät Acne / huivi Cos
Photos: Jonnamaista / edit by me

2 comments on raitaa ja leveitä lahkeita

  1. Sattuipas sopivasti culottesien ja sukkahousujen yhdistäminen. Näin noin kuukausi sitten Helsinki-Vantaalla japanilaisen naisen, jolla jaloissaan mustat culottesit, mustat sukkahousut/pitkät sukat ja mustat tennarit, takkina bleiseripituinen seilorivillakangastakki. Mietin heti, että tuota haluan kokeilla. Kaapistani ei vain vielä löydy pariakaan culottes-housuja tai mustia tennareita. Mutta sitten joskus. =)

Comments are closed.