Kevein askelin kevättä kohden

Kevät toi mukanaan valkoisten nahkatennareiden kaipuun. Haaveissa oli mahdollisimman yksinkertaiset, mielellään merkittömät, aitonahkaiset tennarit, tietenkin suhteellisen edulliseen hintaan – valkoisten kenkien käyttöikä on aika lyhyt ja olisi järjettömyyttä laittaa niihin paljoa rahaa. Mahdoton yhtälö? Ei suinkaan – henkkamaukan premium quality-tuotteille kannattaa antaa mahdollisuus, nämäkin nahkatennarit löytyivät sieltä viidelläkympillä.

Tällä hetkellä olen uusien nahkatennareiden lisäksi innoissaan mm. seuraavista asioista:

Valosta. Sitä riittää melkein iltakuuteen saakka nykyääN!

Paljaista nilkoista. Toistaiseksi illuusio on luotava läpinäkyvillä sukkiksilla, mutta on tämäkin jotain. Kohta alkavat trenssikelit!

Lähestyvästä Pariisin matkasta – en ole koskaan aiemmin kokenut Pariisin kevättä. Kirsikankukat, täältä tullaan!

Vaatekaapin tyhjentämisestä. Vähemmän on enemmän, ja toisaalta pitää tehdä tilaa muutamille tarkoin valituille uutuuksille. Myynti-ilmoitusten rustaaminen ja noutojen sopiminen on työlästä, mutta lopputulos palkitsee.

takki ja housut Samuji / silkkipaita Massimo dutti / aurinkolasit Monki / tennarit H&M
kuvat: Mustarttu

5 comments on Kevein askelin kevättä kohden

  1. Valkoisella kenkälankilla avitettuna nahkaiset tennarit kyllä palvelee sen verta pidempään, että kunnollisiinkin kehtaa sijoittaa.

  2. Maissi – lienet oikeassa. Toisaalta myöskään hinta ei ole aina laadun tae, ja itselläni ainakin on muutamia tosi positiivisia kokemuksia noista h&m:n premium quality-tuotteista, vaikkei hemppamaukka yleisesti ottaen kuulu ehkä suosikkimerkkeihini noin ainakaan kestävyytensä puolesta. Katsotaan miten nämä nahkatennarit kestävät käyttöä 🙂

  3. Ajattelin tilata samaiset kengät h&m:n verkkokaupasta. Pohdin vaan kokoa, kun en aiemmin ole omistanut merkin kenkiä, kannattaako tilata omaa kokoa vai pienemmät/isommat?

  4. itse tilasin oman kokoni ja se oli täysin sopiva 🙂 Laajempaa kokemusta ei ole kyllä h&m:n kengistä, mutta näissä tennareissa osui kohdalleen.

  5. Kiitos tiedosta, uskaltauduin tilaamaan oman kokoni vinkkisi perusteella 🙂

Comments are closed.