Maanantain muistutukset

Maanantain kunniaksi, muistutuksena itselleni ja teillekin:

Muista huoltaa kenkiäsi. Vaaleita mokkakenkiä ei kannata ottaa käyttöön ennen kuin ne on suihkuttanut suoja-aineella kahteen kertaan ja nahkapohjaisiin nilkkureihin kannattaa laitattaa puolipohjat ennenkuin lähtee jäälle liukastelemaan. Jälkimmäisestä sain hyvän muistutuksen viikonloppuna, kun liukastuin Acnen jenseneillä portaissa, kaaduin ja rymistelin rähmälleni. Tuloksena reissu päivystykseen ja kaksi tikkiä leukaan. Olkaa siis varovaisia!

Don’t live up to expectations, buy your own valentine’s day flowers. Kun ostat itse omat ystävänpäivänkukat, niin saat varmasti mieluisen kimpun. En silti pane pahakseni lahjakukkiakaan, vaan päinvastoin, kukkakimppu on ehkä helpoin ja varmin tapa ilahduttaa allekirjoittanutta. Suosittelen kotimaisia tulppaaneita, ne ovat juuri parhaimmillaan – tulppaaneista tulossa tällä viikolla lisää juttua!

Anna uusi mahdollisuus. Kun härkis lanseerattiin, en oikein innostunut siitä. Tein kerran pasta bolognesen josta ei tullut kovinkaan erikoista. Tänään olin Helppo olla vege-kirjan julkkareissa ja söin mm. ihan mielettömän hyvää härkissalaattia, härkissämpylöitä ja härkispihvejä. Tuotteessa ei siis ilmeisesti ole mitään vikaa, en vain tiennyt oikeita tapoja valmistaa sitä. Odotan innolla että pääsen testaamaan kirjan reseptejä kotona.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

2 comments on Maanantain muistutukset

Comments are closed.