pastel love


Joitakin tämän hetken lempiasioista: kukat, kesä ja lempeät pastellisävyt. Sellaiset sävyt, kuin tuossa Sininkan kauniissa korussa. Tulin hyvin iloiseksi, kun Sini otti yhteyttä ja kysyi haluaisinko kirjoittaa hänen koruistaan (korupalkalla tietty), sillä olin ihastellut näitä karkinsuloisia käätyjä jo aiemminkin. Korut ovat kaikki itse Sinin käsin tekemiä, helmet ovat polymeerimassaa ja nauha poronnahkaa. Aitoa suomalaista käsityötä, sellaista minä arvostan!

Ajattelin, että siellä ruudun takana joku saattaisi myös tykätä näistä koruista, joten ensimmäistä kertaa tässä luukku-blogissani ajattelin pitää pienen arvonnan. Voittaja saa valita itselleen Sininka-verkkokaupasta mieleisen korun tai korvikset. Osallistua voi yksinkertaisesti kommentoimalla tähän postaukseen, kertomalla vähän jotain itsestään. Olisi hauska kuulla jotain teistä lukijoista, keitä olette, missä asutte ja mitä teette. Vastata saa, vaikkei arvonnasta olisi kiinnostunutkaan.

Ohjeet arvontaan:

1) jätä kommenttilaatikkoon viesti, jossa kerrot itsestäsi vaikka tähän tyyliin: olen wikke, asun helsingissä, pidän kukista ja aamiaisista

2) liitä mukaan sähköpostiosoitteesi!

3) osallistumisaikaa on ensi viikon maanantaihin 27.5 klo 21 asti. Onnea kaikille!

39 comments on pastel love

  1. Täällä Babooshka moi! Asun edelleen Oulussa, mutta syksyllä siintää väliaikainen muutto Berliiniin, unelmieni kaupunkiin. Kesäloma on täällä jo yhden esseen päässä ja elämä on ihanaa.

    tiinarus [at] paju.oulu.fi

  2. Anniina tässä moi! Eikai tässä vaiheessa voi olla kuin tykkäämättä kesästä, viikonloppuna aloitetusta Anna Kareninasta (aaah, tätä iloa onneksi kestää aika pitkään, on ihan kunnioitettava järkäle kyseessä), sekä heinäkuussa häämöttävästä nyc-lomasta. Je!

  3. Olen Milja Pohjois-Pohjanmaalta. Tykkään kesästä, palan auringossa ja saan pisamia. Tykkään juosta ja uida (varsinkin juoksulenkin jälkeen). Valokuvaus on kivaa. Haluaisin älypuhelimen, jotta voisin käyttää instagrammia!! 🙂

  4. Tampereelta lueskelen. Jonkun toisen blogin kautta eksyin blogiisi ja salakavalasti koukutuin. Nautin kauniista asioista ja kesästä jatällä hetkellä raavin kesän ensimmäisiä hyttysenpuremia.

    ludisia.k@gmail.com

  5. Olen Tytti ja asun Helsingissä, mutta sydämessä sykkii patasydän. Pastellisävyille olen ollut allerginen, mutta yksi sellainen vaatekappale on jo vaatekaappiini eksynyt ja tästä ois hyvä jatkaa.

  6. Mari moi 🙂 Rakastan mun perhettä, kukkia, yllätyksiä, hyvää valkoviiniä ja syntymäpäiviä jajaja ulkoilua. Ja valokuvia. Eihän tästä meinaa tulla loppua!

  7. Hienoja koruja! Mää tykkään kesästä, lomasta, hienoista järvinäköaloista, yms. tällä hetkellä. Jehuu! 🙂

  8. Heippa,
    Olen Jenni Oulusta. Tulen kesäksi Helsinkiin jo kolmatta kertaa. Tykkään tosi paljon leikkokukista, jäätelöstä, auringosta sekä hymyilevistä ihmisistä. Toivon että ensikesästä tulisi oikein lämmin ja aurinkoinen, viime kesä kun oli niin sateinen. Odotan kovasti pääseväni kirppareille!

  9. Moi! Oon Nian, asun Oulussa ja tein just sun laukuistas inspiroituneena ensimmäisen oman nahkalaukun. Oon mielissään. Kiitti sulle, ei ois varmaan tullu ilman sun blogias ees mieleen, että niitäkin vois tehdä itse! 🙂

  10. Olen Lilla ja asun keskellä Suomea. Mulla on kolme tytärtä ja mies jonka tapasin jo rippikoulussa. Rakastan kesää ja kismet-jäätelöä. Tällä hetkellä ja tänään on lempivärini vaalea vaaleanpunainen. Semmoinen joka on melkein aprikoosi, mutta silti pinkihtävä. Luen sun blogia mutten koliikkivauvaltani ehdi koskaan kommentoida. Noi korut on niin ihania ja niin mun lempivärisiä että jos voittaisin, niiin oi!

  11. Olen Hanna Joensuusta. Pidän auringosta ja jäätelöstä. En pidä jahkailusta.

  12. Hei! Olen Monsku Helsingistä. Pidän lukemisesta, elokuvista ja kirpputoreista. Ja kesästä ja mökkeilystä. Ja pöllöistä, siileistä ja pinkistä väristä. Noin muutamia juttuja mainitakseni, hih!

    Tykkään kovasti myös tästä blogista, ainoa toivomus olisi, että postauksia tulisi vähän useammin… 🙂

  13. Hei! Olen Helmi ja viikon päästä oon väliaikaisesti Helsinkiläinen. Tykkään kirppareista, kesästä ja kaikesta ihanasta 🙂

  14. Hei oon Ansku ja tykkään susta ! 😀 saako tällä osallistua 😉 Ja tykkään auringosta ja biitsin pelaamisesta!! parasta mitä kesällä voi tehdä!! ah!
    anniina.pahkala@gmail.com
    Mennään kahville!!

  15. Jammi eteläsuomesta, harrastuksena remontointi, kodinlaitto, opiskelu ja valokuvaaminen, tykkään hyvistä blogeista ja bloggan itsekkin. pidän myös korusta, ihanan yksinkertainen! jammi-@hotmail.com

  16. Olen Elli ja asustelen tässä Helsingin kupeessa oman pienen perheen kanssa. Nautin kaikesta kauniista, sisustamisesta ja huonosta huumorista. Poden kroonista matkakuumetta, johon toivottavasti jossain vaiheessa tulee pitkävaikutteinen helpotus. 🙂

    Ihana olisi tuo koru!

  17. Olen Lotta, tyttönen Kanta-Hämeen syvyyksistä. Pidän neulomisesta, pingviineistä, Disneyn klassikoista sekä konserteissa käymisestä. (:

    seamfighting (at) hotmail.fi

  18. satu kotkasta. tykkään lapsista, eläimistä, suklaasta, kahvista ja auringosta. ja miljoonasta muusta asiasta.

    satukrisse(at)gmail.com

  19. Hei!

    Olen Marjut, muutin just Punavuoresta Käpylään eli ihanasta kaupunginosasta toiseen ihanaan 🙂

    Pidän puista ja kauniista vanhoista kivitaloista. Pidän taivaasta, merestä ja järvestä sekä kaikista vuodenajoista. Minua harmittaa välinpitämättömyyden ja toisaalta turhasta kiihkoilun lisääntyminen.

    Just tuo pastelli kaulakoru on ihana. Melkein tilasin sen jo aiemmin, mutten sitten raskinutkaan kun oli muutenkin niin paljon menoja.

  20. Olen keski-suomalaistunut Minttu. Elämässäni värillä on väliä: mitä enemmän, sen parempi. Tällä hetkellä sydämeni sykkii naapurin omenapuun hunnulle. Voiko maailmassa olla kauniimpaa (jos vastasyntynyttä ei lasketa)?

  21. Iik, toivottavasti ehtii vielä! Olen Kristen ja ihan kohta asun Helsingissä söpössä pienessä yksiössä 20-luvun talossa. Tiedän jo valmiiksi viihtyväni.

  22. Olen Anette Oulusta. Rakastan kaikkea kaunista,käsillä tekemistä, oivaltamista.

Comments are closed.