Asukuva matolla

Inspiroiduin ihanasta Sara K:n blogista, ja kokosin päivän asun Ikean Stockholm Rand-matolle. Vaihtelua perinteiseen asukuvaan.Samujin superpehmeä puuvillainen raitapaita (mekkona sitä myytiin, minunpituiselle ihmiselle paita) löytyi Hulluilta päiviltä neljälläkympillä. Acnen farkut ovat ainoat oikeat farkut, mitä minulla on, enkä muita oikein tarvikaan. Nahkapussukka on se itse tehty, on palvellut hyvin käytössä. Vyö on onnekas kirppislöytö, Vagabondin nilkkurit vaihtaisin mielellään esikuvaansa, Acnen pistoleihin. Kuka sponssais?

5 comments on Asukuva matolla

  1. “Samujin superpehmeä puuvillainen raitapaita (mekkona sitä myytiin, minunpituiselle ihmiselle paita)” Minkä mittainen sinä siis olet? Olen ihan hämmentynyt tästä, olen kuvien perusteella hahmottanut sinut sellaiseksi ehkä 160-165cm pitkäksi mutta mennyt ihan metsään ilmeisesti 😀 Niin ne kuvat vain huijaavat välillä!

  2. Jos olisin tiennyt, että tuo Hulluilla ollut Samujin mekko (minunpituiselleni oikeasti mekko) on TUON värinen, olisin taatusti napannut sen matkaan. Luulin sen olevan samanlainen kuin muuten myynnissä oleva Roma-mekko, mutta tuo on kyllä enemmän sininen kuin valkoinen… Nyt harmittaa!

  3. anonyymi, häämentävää! Olen n. 173cm pitkä 🙂 Tuo Samujin raitamekko on kokoa S ja peittää mulla just ja just takaliston, mutta mekkona sitä en ihan käyttäisi 🙂

    sini, mulle olisi kelvannut se Roma-mekkokin, mutta tämä sininenkin on kiva! Harmi kun HP-kuvastoissa näkyi vain se punavalkoinen versio. Mäkin jotenkin ajattelin että se sinivalkoinen olisi ollut sinisiä raitoja valkoisella taustalla.

    nasu86, pidetään mielessä! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *