Kukkia ja nutturaa


Viikonloppuna ei olisi vielä pärjännyt shortseilla ilman sukkahousuja, mutta tänään pärjää! Olenkin ehtinyt odottaa, että saan laittaa jalkaani muutama viikko sitten Fashion kirppikseltä löydetyt Samujin Liberty-kuosiset shortsit. Erilaiset kuosit ja kuviot ovat vieneet minutkin mennessään, kukat, linnut ja paisley-printit kiinnittävät ensimmäisenä katseeni kaupoissa. Ei olisi vuosi sitten uskonut, että innostun jostain muusta, kuin raitakuosista.


Tuo jättinuttura päässä on muuten yksi helpoimmista tavoista saada hiukset kivasti kiinni. Sukasta tehdään sellainen pyörylä, jonka ympärille hiukset pyöritetään.  Selkeä ohje vaikkapa täältä.

3 comments on Kukkia ja nutturaa

  1. rakastan tota kuosia! Enkä pääse hienoisesta pakkomielteestä eroonkaan kun ballerinojen sisäpohjien kuosi muistuttaa tosta 😀

  2. Ihan mahtava kirppislöytö!

    ..Ja kiitos nutturavinkistä, taidan soveltaa sitä hetimmiten tulevissa keväisissä juhlissa, joihin vaaditaan vähän siistimpää ilmettä.

  3. veerra, mäkin tykkään siitä tosi paljon! Kuulostaa hyvältä toi ballerinojen sisäpohja, mäkin haluun jotain kuosia mun ballerinoihin 🙂 Ne on vaan aina tylsästi jotain mustaa.

    Hanna, harvemmin sitä kirppikseltä löytää uudet Samujin shortsit 😉 Ole hyvä vain, tuo nuttura on pelastanut monta päivääni, jaan ilosanomaa mielelläni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *