Peplum

Olen todellinen muodin uhri, ennen tätä kevättä en tiennyt haluavani peplum-helmaista yläosaa. Mutta sellainen oli saatava, hinnalla millä hyvänsä. Tai no, ei nyt ihan millä hyvänsä hinnalla, kun en-käytä-rahaa-kertakäyttömuotiin-periaatteeni ei antanut periksi maksaa edes viittätoistaa euroa erään ketjuliikkeen ihan kelpoisesta peplum-puserosta. Etsin pitkään kirpputorilta sopivaa paitaa/toppia, josta olisi tuollaisen röyhelöhelman saanut kätevästi tuunattua, mutta laihojen tulosten vuoksi lopulta päädyin tekemään topin kokonaan itse.

Ja teinkin sitten kunnolla. Kaavoja myöten, ohje löytyi sopivasti Suuri käsityö-lehdestä. Toppi ja helma ovat erillisiä: kun peplum-helmat ovat taas passé, voin käyttää toppia ilman röyhelöä. Kätevää.Hyvä tuli, käyttäjä on tyytyväinen. Nyt toivotaan, että tämä ompeluinnostus jatkuu, ja saan tehtyä itse loputkin vaatteet listalta kesän 2012 vaatehankinnat.

toppi itse tehty
laukku ja aurinkolasit 2ndhand
kengät Tiger of Sweden
housut niin vanhat, etten muista enää mistä ne ostin

6 comments on Peplum

 1. Aivan ihana. Miten sää ootkaan noin taitava? Aina saa ihastella näitä sun tuotoksia hymy korvissa. Ja kaikkia sun vaatteita muutenkin. Ja sua! Kun oot niin ultrachic!

 2. Upee toi peplum! Ja hyvä idea tehä irrallinen tosta helmasta 😀
  Oot tosi kaunis, punanen toimii hienosti tehostevärinä ja sun hiukset on ihanat ponnarillakin.

 3. Yhyyy miksi minulle ei ole suotu vaatteiden luomislahjaa!?ideoita olis mutta ei taitoa. Täydellinen paita sinulle! (kelpais mullekki) 😉

 4. babooshka, ja sun kommentteja saa aina lukea hymy korvissa! Kiitos! Enmää mikkää taitava oo, pihi vaan 🙂 Oispa hauska nähdä muuten joskus!

  Hanna, kiitos taas ihanasta kommentista! 🙂

  Anonyymi, en mä koe et mäkään mikään spesiaalitaitava oisin tekemään, ihan vaan ohjeita noudattamalla selvisin tuosta 🙂 Ilman kaavoja en osais! Kiitos!

  Susu, kiitos 🙂

 5. Uskomaton paita, pakko olisi saada itselleni juuri samanlainen! ihana. En itse osaa ommella, mars siis ompelimoon! 🙂 kiva blogi sinulla, mukava seurata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *