Melkein vuosi takana

Marraskuun viimeinen päivä, movemberin loppu. Huomenna joulukuun ensimmäinen, ja Luukku-blogin 1-vuotissynttärit! Hurraa.

Olen blogannut jo aika kauan, aiemmin muissa osotteissa, mutta Luukku-blogin pitäminen on ollut ehkä hienointa. Olen saanut ihania, kannustavia ja inspiroivia kommentteja, jotka ovat kyllä lisänneet bloggaaamisen iloa. Kiitos siis, ihanat lukijat! En tätä osaa sen kauniimmin sanoa, mutta tykkään kyllä teistä. Olette monta synkkää päivää pelastaneet. Ugh. Olen puhunut.

Tai vielä yks juttu. Mietin pitkään, mitä kivaa haluaisin teille lukijoille vaikka arpoa. Arvonnat on musta kuitenkin vähän tylsiä, kun yleensä vain yksi voittaa. Siispä luvassa on jotain teille kaikille, nimittäin huomenna täällä avautuu diy-aiheisen joulukalenterin ensimmäinen luukku! Luvassa on siis 24 päivän verran erilaisia tee se itse-inspiroituneita postauksia. Kaikkea vaatteiden, asusteiden, sisustuksen, hiustenlaiton, askartelun ja leivonnan väliltä. Kannattaa siis kurkistaa joka päivä tänne luukkuun.

(Toiveet ja ideat ovat vielä tässä vaiheessa tervetulleita, vaikka kalenterin sisältö on jo pitkälle suunniteltu.)

Related Post

7 comments on Melkein vuosi takana

  1. Sydämelliset onnittelut lemppariblogilleni! <3 Tuo joulukalenteri-idea on ihan loistava, can`t wait! :-)

    -Monsku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *