kesäillat

Alkukesän pelastus, pitkät helmat. Tällä hetkellä parasta on kesäillat, jotka huomaamatta venyvät puoleen yöhön hyvässä seurassa ulkona istuskellen. Shortsit jalkaansa valinnut joutuisi ehkä lähtemään aiemmin kotiin lämmittelemään, mutta minä en huomaa edes ilman viilenevän maksihelmoissani. Vaaleanpunainen hamonen löytyi maaliskuussa uffin euron päiviltä, ja on jo nyt osottautunut monta kertaa hankintahintaansa arvokkaammaksi ostokseksi.

hame uff, t-paita h&m, kengät vagabond, laukku Samuji, koru SininkaSininkan koruarvonta on nyt päättynyt, voittajaksi ratkesi random.orgin satunnaisgeneraattorin avulla järjestyksessä kolmannes arvontaan osallistunut kommentoija, eli NoobaX. Onnea! Kiitos kaikille jotka jätitte kommenttinne arvontapostaukseen, viestejänne oli ilo lukea. Mukava saada kuulumisia sieltä lukijapuolelta välillä.

Related Post

4 comments on kesäillat

  1. tea, vähän täntyylisiä on näkynyt kyllä kaupoissakin, kannattaa käydä kiertelemässä 🙂

    tytti, tämä on juuri se mille kanssashoppailijani vähän irvistelivät 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *