siellä se taas menee


Aurinkoa on riittänyt. Huomenna teen tämän kevään viimeisen tentin ja juhlin ystävien kanssa taas yhden ihanan opiskeluvuoden päättymistä. Sain ensimmäisen liberty-mekonkin valmiiksi, joten kesäniityt, täältä mä tulen!

Related Post

4 comments on siellä se taas menee

  1. Toivon, että oli kivat päättäjäisjuhlat! Tämä aurinko ja vehreys tuntuvat kyllä jotenkin epätodelliselta pimeän ja harmaan talven jälkeen. Tuon ompelemasi mekon varmaan tulemme vielä näkemään in action, toivoisin. 🙂 Kiva, kun olet alkanut postata useammin! 🙂

    -Monsku

  2. Heini, kiitos! <3

    sku, on opiskeluvuosi ollut rankkakin ja työläs, mutta kyllä enimmäkseen ihana, tärkeä ja opettavainen 🙂 Ehkä kuukausi sitten olin vielä eri mieltä ihanuudesta 😉

    Monsku, päättäjäisjuhlat olivat huikeat, kiitos! 😉 Ja olet oikeassa, musta tuntuu etten tee muuta kuin hehkutan tätä kesää ja sen ihanuutta. Mekosta nyt in action-kuvia, ole hyvä! Kesällä tulee toivottavasti postattua enemmän, kun iso osa töistä ja koulujutuista jää tauolle 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *