kyläillenAirbnb on ihan mahtava keksintö. Varasimme yli puolet majapaikoistamme sen kautta, osan kuukautta etukäteen, osan päivän varoajalla. Hotellit ovat vähän samanlaisia kaikkialla, mutta vuokraamalla toisen ihmisen kodin tai huoneen pääset näkemään jotain ainutlaatuisempaa. Tapasimme ihan huikeita tyyppejä ja saimme hyviä vinkkejä matkaamme varten. Espanjassa yövyimme erään Marian luona, joka ei puhunut sanaakaan englantia, emmekä me kuin pari sanaa Espanjaa. Google kääntäjän ja elekielen avulla pääsee kuitenkin yllättävän pitkälle.

Yllä olevat kuvat Keski-Ranskan maaseudulta, Elisabethin luota. Ihana ihminen, joka otti väsyneen matkaseurueen hymyillen vastaan ja antoi koko upean talonsa ja puutarhansa uima-altaineen päiväksi käyttöömme. Ainoa asia joka jäi harmittamaan, oli se että ehdimme viipyä tuolla vain yhden yön ja yhden päivän verran. Seuraavalla kerralla menen viikoksi, syvälliset keskustelut Elisabethin kanssa jäivät pahasti kesken…

Related Post

2 comments on kyläillen

  1. Päivi, kyllä paikallisiin ihmisiin tutustuminen on yksi hienoimmista asioista reissaamisessa 🙂 Ihanat postaus Roomasta blogissasi, kauniita kuvia! Rooma on yksi unelmakohteeni, jossa en ole koskaan tullut käyneeksi.. 🙂 Kiitos myös lämpimistä sanoistasi <3 Ihanaa kesää sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *