Sintra

Tuntuu kuin lomareissusta olisi jo ikuisuus. Vielä hetken muistelen sitä blogissakin, tajuaa sen myötä itsekin mitä kaikkea tuli nähtyä ja tehtyä. Vaikka toisin voisi luulla, otin matkalla yllättävän vähän kuvia ja keskityin enimmäkseen fiilistelyyn. Reissun jälkeen kaksi viikkoa ilman yhtäkään kuvaa tuntui ihan vapauttavalta, siihen kun on tottunut että se on aina mukana.

Kuvat Sintrasta, kauniista satulinnakaupungista Lissabonin kupeesta. Päivät jotka siellä vietimme olivat sumuisia ja sateisia, mielestäni se lisäsi kaupungin maagisuutta ennestään. Kaupungissa on monta toinen toistaan upeampaa palatsia ja linnaa, mystisiä puutarhoja, Maurien aikainen linnoitus ja loputtomiin pieniä, sokkeloisia katuja. Haluan joskus tuonne pidemmäksi aikaa – päivä oli ehdottomasti liian vähän.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *