ihania asioita syyspukeutumisessa


Syksyn sävyt. Viininpunainen, tummansininen, metsänvihreä.. Olen odottanut sitä, että nämä värit saa taas ottaa käyttöön. Tuntuvat niin kauniilta ja kotoisilta.

Hatut. Olen hattuihminen, ei sille mitään voi, joku niissä viehättää. Tämä viininpunainen yksilö on tämän hetken suosikki, maksoin siitä aikoinaan euron. Käyttökertojen hinta on ehtinyt jo muodostua aika alhaiseksi…

Neuleet. Palmikkoneuleeni lisäksi olen iloinnut erityisesti Cosilta löytyneestä tummansinisestä puuvillaneuleesta, joka on juuri sopivan lyhyt korkeavyötäröisten alaosien kaveriksi. Pelko siitä, että se lörpistyy helmasta on olemassa, mutta otin silti riskin. Toivottavasti se kannatti, sillä lyhyenmallisia kivoja neuleita on harvoin tarjolla.neule Cos
hame Samuji
hattu h&m
kengät ja laukku kirpputorilta

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *