lämmintä lokakuulle

Ajankohtaiset asusteet: myssyt, lapaset ja huivit. Aiempina vuosina en ole kyllin hyvin sisäistänyt juuri näiden asusteiden tärkeyttä, ja sitä, että niihin todella kannattaa panostaa. Jos esimerkiksi pipo on ruma tai huonolaatuinen, ei sitä tule käytettyä. Ja jos ei käytä pipoa, on kylmä ja vilustuu. Päätin panostaa materiaaleihin, ja hankin pörröisen ja lämpimän angoravillapipon, ihanan pehmeän kashmirhuivin ja suloista merinovillalankaa lapasien neulomista varten (sillä jokaiselle syksylle pitää olla vähintään yksi neuleprojekti).

kashmirkaulaliina COS
angorapipo Samuji
merinovillalanka lapasia varten, Menita
Keep cup lämpimiä take away -juomia varten, Kaffa
Betoniset tuikkukupit tuparilahja, Granit
Harmaat villalapaset tehty villapaidasta tällä helpolla ohjeella

Related Post

3 comments on lämmintä lokakuulle

  1. Oi, ihanat kuvat.
    Ja kyllä, syksyyn kuuluu neuleprojektit kertaa määrittelemätön määrä.

    Bongasin sut uusimmasta Trendistä. 🙂

  2. Minäkin sinut uusimmasta Trendistä bongasin ja ihana blogi sulla onkin! Juuri täydellisiä kuvia ja vaaleanpunaisia sävyjä.:) Oot muuten niin tutun näköinen, että saisinko tiedustella, mikä on oikea nimesi? Ei toki ole pakko ainakaan mitään sukunimeä laittaa, mutta luulen nähneeni ja jopa jutelleeni sinulle Jämsässä…?

  3. Maya, kiitos! Mä aloitan nyt noilla lapasilla, jos saan ne nopeasti valmiiksi niin kokeilin neuloa varmasti jotain muutakin 🙂 Kiva että näit trendin jutun!

    anonyymi, kiva että löysit tänne Trendin kautta, ja ihana että tykkäät blogistani! En käytä nimeäni täällä blogissa, mutta voin hyvinkin olla tuo mainitsemasi tyyppi. Jos haluat kertoa kuka itse olet tai tietää nimeni, niin laita vaikka viestiä tonne luukkua (ät) gmail.com niin jutellaan lisää 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *