10. luukku: 3 tee se itse-lahjaideaa

1. Lämpöiset asusteet. Jos neulominen ei ole intohimosi, syntyvät pipo, lapaset ja huivi hyvin helposti vanhasta villapaidasta. Ohjeita voi katsoa täältä.

2. Taiteile tyyny. Paina kangasvärillä tai piirrä kangastussilla kankaalle haluamasi kuva, leikkaa se haluaamasi muotoon, leikkaa samanmallinen takakappale, ompele kasaan, täytä vanulla, viimeistele. Inspiraatiota voi hakea vaikka Ferm Livingiltä, kuten minä olen tehnyt.

3. Laukku vanhasta nahkatakista. Erityisesti Uffin tasarahapäivät ovat loistopaikka löytää nahkatakkeja halvalla askartelumateriaaliksi. Tuo punainen laukku on täysin itse toteutettu ja suunniteltu, entisessä elämässään se oli myöskin takki. Ennen kuin ryhdyin tähän, olin tehnyt jo useamman yksinkertaisemman nahkapussukan, jollaisesta suosittelenkin aloittamaan. Kirjoittamani tutoriaalin nahkapussukan tekemiseen löytyy täältä, tälle punaiselle laukulle ei vielä toistaiseksi ole ohjetta.

Related Post

5 comments on 10. luukku: 3 tee se itse-lahjaideaa

  1. Hanna, kiitos! 🙂 Tykkään kyllä laukusta itsekin, tosin aika vähän tulee käytettyä, ehkä koon vuoksi, se on hiukan liian pieni koulu/työlaukuksi mutta taas vähän liian iso ollakseen kevyt pikkulaukku. Mutta ehkä haastan itseni taas käyttämään sitä enemmän 🙂

    Sanna, kiitos paljon! 🙂

    Anna, voi kiitos <3

    Lusikka, se oli välillä vähän hermoja raastava projekti, mutta yllättävän nopeasti se valmistui, ei siihen kahta päivää mennyt. Kannattaa yrittää ja kokeilla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *