11. luukku: valoa ja iloa

Tykkään jouluvaloista. Mieluisin valo on tietenkin aidon kynttilän liekki, mutta led-valoillakin on paikkansa minun joulufiilistelyissä. Viime vuonna askartelin kuutiovalot, tänä vuonna timantit. Ohje on tietenkin OK – omin käsin-kirjasesta, joka sai muuten juuri Divaanin Vuoden sisustuskirja-palkinnon, onnea tekijöille!

Timantteja ei syntynyt kovin montaa, 40 valon sarjasta suurin osa jäi ilman tötteroä. Jos jouluvalot haluaa askarrella itse helposti, suosittelen tekemään nuo kuutiot, joihin löytyy ohje tuolta vuoden takaisesta postauksesta. Timanttien kanssa tarvitaan vähän enemmän kärsivällisyyttä, näpertelyyn kaksipuolisen teipin kanssa sujuu helposti tunteja. Parhaiten onnistuu sellaisella vähän kopiopaperia paksummalla askartelupaperilla, kartonki on tähän liian jäykkää, eikä valo kuulla siitä juurikaan läpi (toki loistaa kivasti tuolta raoista). Mutta ainakaan nämä minun timantit eivät todellakaan ole ikuisia, yksi taisi jo repsahtaa liitoksistaan…


Related Post

2 comments on 11. luukku: valoa ja iloa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *