18. luukku: koristeissaan kiiltää kuusi

Huomaa, että joulukiireet ovat pahimmillaan, kun blogin joulukalenteriin ehtii päivittää vain pari vähän hassua kuvaa kuusesta. Mutta on se yhden postauksen arvoinen asia, tuo kuusi siis. Minun elämäni ensimmäinen joulukuusi, ja niin söpö. Se oli juhlallinen hetki, kun kannoin kukkakaupasta tuon huonekuusen ratikalla kotiin. Tuli sellainen “tässä sitä nyt ollaan joulukuusta hakemassa”-olo, vähän kuin lapsena, jolloin joulukuusi haettiin mummolasta.

Ajattelin, että kuusi on kauneimmillaan sellaisenaan, mutta kun törmäsin Fidassa tummansinisiin joulukuusenpalloihin (20c/kpl), niin päätin ettei muutama koriste olisikaan pahaksi. Ruukun ympärille käärin voimapaperia. Seuraavaksi voisin ehkä asetella lahjat tuohon alle…

Related Post

one comment on 18. luukku: koristeissaan kiiltää kuusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *