21. luukku: teddytakki

Toteutunut unelma, pörrötakki. Tein jo sen pörröpuseron, mutta ilmeisesti se ei ollut tarpeeksi, kun piti tehdä takkikin. Ajattelin ensin vain neuletakkia, mutta halusin lisätä vuorin, ettei käy niinkuin Sakarin villapaitapelissä (kutittaa). Vuoren kanssa se on ehdottomasti ulkotakki, sen verran lämpöistä tuo pörrökangas, joka on muuten 48% villaa, 25% mohairia, 22% alpakkaa ja 5 % polyamia. Ei hassumpaa materiaalia, siis.

Oliko takin teko vaikeaa? Ei oikeastaan. Kaavat sain sellaisen väljän napillisen puseron kaavoista, pidensin vain hiukan. Jätin kaulukset suosiolla pois. Kiinnitys helposti neppareilla, ei tarvinnut räpeltää napinläpien tai vetoketjun kanssa. Tällä kertaa voi todella sanoa, että itse tekeminen kannatti: materiaalien hinnaksi jäi muutama kymppi, tekemiseen meni muutamia tunteja. Ja sain juuri sellaisen teddykarhutakin, mitä olen toivonutkin.Related Post

2 comments on 21. luukku: teddytakki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *