maanantaikuvia


Ostin Noa Bembibren kalenterin alennusmyynnistä. Minulla ei ole ennen oikein ollut seinäkalentereita, mutta nyt olen aivan ihastunut. Voisin tarvita toisenkin kalenterin makuuhuoneen seinälle, koska Muslan blogista saa printattua ehkä kauneimman kukkakalenterin itselleen ihan ilmaiseksi. Ei kai niitä voi olla liikaa? Tuosta Noa Bembibren kalenterista en raaskinut laittaa hauskaa cats let nothing darken their roar-kansilehdykkää pois, vaan kiinnitin sen seinälle. Olkoon siinä jonkin aikaa. En ole vieläkään saanut kiinnitettyä muuton jälkeen kaikkia tauluja seinille, yksi teos on vielä kehystämättäkin. Osaisiko kukaan suositella hyvää kehystämöä täältä Helsingistä?

Hassua, miten lumentulon jälkeen tuntuu keväisemmältä kuin sitä ennen. Vaikka on paljon kylmempikin. Ehkä sen tekee tuo ihana valo, joka tulvii sisäänkin. Olo ei enää ole tunkkainen, vaan raikas.


Related Post

6 comments on maanantaikuvia

  1. Tuo on aivan ihana kalenteri! Löytyy omaltakin seinältä, ruokapöydän päädystä 🙂 Kehystämöistä voin suositella (oman kapeahkon kokemuksen pohjalta) Fredalla sijaitsevaa Inter Artia, jossa olen kehystyttänyt n. 30×50-kokoisen julisteen. Pienen keskustan kyselykierroksen perusteella tuntui olevan edullisin (muistaakseni 60 euron paikkeilla lasilla ja mustilla, simppeleil kehyksillä) ja työn jälkikin oli tosi hyvää 🙂

  2. Laura, kiitos hirveästi suosituksesta! Ajattelin että tuo olisi aika kova homma lähteä ihan pystymetsästä metsästämään hyvää & ei ihan hirveän kallista kehystämöä. Ainakin varmaan kannattaa kysyä hinta-arvio etukäteen 🙂

  3. Superhyvä ja melko edullinen kehystämö löytyy myös Tehtaankadulta. Factory St Gallery on sympaattinen kahvilan, gallerian ja kehystämön yhdistelmä, josta saa myös kaupungin parhaan cappucinon 🙂

  4. anonyymi, hei kiitos sinullekin vinkistä! Ehdin jo viedä kehyksen tarpeessa olleen teoksen kehystämöön, mutta olenkin mennyt pari kertaa tuon Factory St Galleryn ohi ja katsonut että näyttääpä kivalta paikalta. Täytyykin poiketa sinne cappucinolle joku päivä ja vaikka viedä seuraava taulu sinne kehystettäväksi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *