muutama vinkki Tukholmaan


Cage Egoiste – hyvä paikka aikaiselle aamupalalle keskustassa, kun odottelee kauppojen avautumista. Viihtyisä miljöö siitäkin huolimatta, että kahvila sijaitsee kauppakeskuksen sisällä. Herkulliset jugurtti+mysli-annokset.


Fotografiska – Kävin ensimmäistä kertaa, voin kyllä suositella. Myöhään auki, joten kiva käydä sen jälkeen kun kaupat ovat jo menneet kiinni. Elliot Erwittin 100+1 näyttely oli vaikuttava.

Pärlans – tuoretta käsintehtyä toffeeta, ihania makuja kuten inkivääri, manteli ja merisuola.

Airbnb – tätä suosittelen kaikille muillekin matkoille, asumista paikallisten ihmisten kodeissa hotellin sijaan. Saimme hyviä vinkkejä asunnon omistajalta ja lisäksi rapsutella ihan ilmaiseksi hänen suloista koiraansa.


Bakverket – maukas aamiainen Söderissä Bondegatanilla.

Juicevärket – smoothiebaari, jossa on ihana sisustus ja ihanat pirtelöt. Testasin tuolla sellaista lämmintä mantelimaito-banaanijuomaa, jota aion tehdä myös jatkossa kotonakin usein.

Related Post

6 comments on muutama vinkki Tukholmaan

  1. Kiitos kun viitsit vinkata löydöistäsi nimien ja linkkien kera! Samoin tuhannet kiitokset kauniista blogistasi, kuvat ovat niin upeita!

  2. Anne, hienoa vaan jos tästä vinkkipostauksesta oli iloa! Nytkin ajattelin että “kaikkihan tietää jo Tukholman mestat, tarviiko tällaista postata”, mutta näköjään kannatti 🙂 Kiitos paljon kommentistasi!

  3. Voi että pitäisi päästä pian Tukholmaan, ihanalta näyttää kaikki sun kuvat sieltä.

    Haastoin sut blogissani vastaamaan muutamiin kyssäreihin, tee jos ennätät 🙂

  4. Anne Malia, kiitos haasteesta! Yritän saada sen tehtyä, olen vähän huono näiden haasteiden suhteen 🙂 Mä ajattelin että Tukholmaan pitää päästä kyllä nyt pian uudestaan, vaikka heti keväällä, kun edellisestä kerrasta oli kulunut jo 2 vuotta 😮 On se ihana kaupunki ja kuitenkin niin lähellä!

  5. mitä tuohon banaani-mantelimaito juomaan tulee? miten valmistetaan?:):):)kuulostaa herkulliselta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *