sunnuntaiasu

Olen aina ollut lettityttö ja tulen varmaan aina olemaankin. Lettikampaukset ovat vain pitkähiuksiselle niin helppo tapa pitää tukka kurissa. Helpoin tapa saada nätti lettikampaus on kiinnittää kaksi sivulettiä pinneillä pään päälle kruunuksi. Joskus kiinnitänkin letit taakse, se muuttaa ilmettä melkoisesti.


Kuvien takki on Marimekon, vuosien takaa, niiltä ajoilta kun Samu-Jussi Koski suunnitteli vielä Marimekolle. Olin köyhä opiskelija, mutta kesätyösäästöilläni sijoitin muistaakseni melkein 300 euroa tähän villakangastakkiin. Se oli iso raha takista silloin (ja on kyllä edelleen), mutta samaan aikaan ehkä parhaiten vaatteisiin sijoitettu raha koskaan – takki on laadultaan priimaa, leikkaukseltaan ihanan klassinen ja on jo yli viisi vuotta säilynyt hyväkuntoisena käytössä. Harva vaatekappale on kaapissani säilynyt niin pitkään, makukin on ehtinyt viiden vuoden takaisesta muuttua paljon. Mutta saman suunnittelijan tuotteista pidän hyvin paljon edelleen, kuten varmaan kaikki tätä blogia lukevat tietävätkin.

takki Marimekko
mekko h&m
kengät Vagabond
huivi Cos
laukku secondhand

Kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Related Post

6 comments on sunnuntaiasu

  1. anonyymi, lumenen wild rose 1 muistaakseni

    venkku, voit, mä voin vaikka lainata sitä sulle! Se ei oo malliltaan mikään käytännöllisin mutta jos tuon sen vaikka sulle sovitukseen 🙂

    Tunnetila, voi kiitos muru <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *