kevätriemuaKevät ja aurinko, parasta mitä tämä tyttö tietää. Hymy on niin herkässä, etteivät edes tuulen tuiverrus ja vuotavat silmät saa sitä hyytymään. Jos kevät etenee tätä vauhtia, niin Huhtikuussa on varmaan jo piknik-kelit? Eikä haittaa vaikkei olisikaan, minulle riittävät toistaiseksi auringonpaiste ja kuivat kadut – viime vuonna samaan aikaan kun tarvottiin vielä lumihangessa ja väisteltiin katolta tippuvia jäälohkareita.

Tämän kevään lempivaate on vaaleanpunainen pörröneuletakki, ihastus pastellisävyjä kohtaan on kestänyt nyt jo aika pitkään. Pörrötakki on alpakkavillasekoitetta ja niin lämmin, että jos tästä säät vielä lämpenee, se ajaa pian ulkotakin virkaa. Olen yleensä vähän liian innokas vaihtamaan talvikamppeista kevätvaatteisiin, nyt pitäisi vielä hetki malttaa, ettei hanki itselleen flunssaa.mekko Samuji
kengät vagabond
neuletakki h&m
kukkapanta GT

Related Post

4 comments on kevätriemua

  1. Anniina, heh hauskaa et noinkin päin! Täytyis pitää vaan itsekin vielä vaatteet päällä, tuntuu että flunssa kolkuttelee ovella :/

    Pieni lintu, kiitos! 🙂

    anonyymi, kiitos! Onnellinen olenkin, keväästä ja kaikesta muustakin ihanasta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *