kevätsävyt

Vaaleankeltainen, vaaleanpunainen, vaaleat sävyt ja värit – ne vain kuuluvat kevääseen. Vaikka eivät toimisikaan allekirjoittaneen päällä niin hyvin kuin ajatuksissa. Tuntuu ettei keltainen ole oikein minun värini, vaikka siitä paljon pidänkin. Silti en raaski luopua keltakukallisesta mekosta, koska se on ihana pukea päälle juuri tällaisina aurinkoisina kevätpäivinä, kun mikään tumma vaatekappale ei innosta.

 Kuvan laukun sain lainaksi Lumilta stailauskilpailua varten, kyseessä onkin aika näppärä veska, sillä siinä saakin yhden laukun hinnalla kaksi laukkua, beigen ja mustan. Kilpailukuvassani (joka on täällä) laukku onkin käännetty niin että laukku onkin musta ja tämä beige puoli jää sisäpuolelle. Tällä viikolla ehtii käydä vielä peukuttamassa suosikkityyliään, olen kiitollinen kaikista tykkäyksistä joita olen saanut, vaikka voittoa niillä tuskin irtoaakaan 🙂


laukku Lumi (lainassa)
mekko Samuji
neule H&M
kengät Vagabond

Related Post

3 comments on kevätsävyt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *