Tänään


Heräsin aamulla pienen karvapalleron ääntelyyn ja ihanaan auringonpaisteeseen. Iltapäivällä kotiin tullessa poikkesin kukkakaupan ja leipomon kautta, ostin suloisia vahakukkia ja cronitsin, jota maistoin ensimmäistä kertaa ikinä – aika sokerista ja rapeaa. Ehdin myös vihdoin tutustua uusimpaan Trendiin, paljon mielenkiintoista luettavaa ja kauniita kuvia.

Aika hyvä torstai siis.

Related Post

5 comments on Tänään

  1. Heei, mäkin huomasin, että crostinit on saapuneet! Ja olivat loppuunmyyty, joten luin trendiä ja join kahvia ilman crostinia 🙂

  2. Pieni lintu, kiitos! 🙂

    Sanna, hih, tuo cronitsi-sana on niin hassu, ettei se vielä tunnu taipuvan suuhun mullakaan. Oli ihan hauska maistaa tuota hittileivosta, mutta ei se mulle mikään wau-elämys kuitenkaan ollut 🙂

  3. Voi apua, nyt vasta huomasin kaksinkertaisen kirjoitusvirheeni :D. Olen näköjään kirjoittanut ihan muuta kuin ajatellut. Luulenpa, että leivos voi olla liian sokerinen minunkin makuuni, mutta söpö uudissana tuo cronitsi 🙂

  4. Sanna, en mäkään huomannut sitä aluksi ollenkaan, luin kommentin eilen s-postista ja tänään vasta vastailin niin katoin et hmm, oliko se crostini kuitenkin sellainen leivänpalanen 😉 Mä selitin eilen miehelle ihan vaan et “maistoin ensimmäistä kertaa croisanttia, se on sellanen uutuusleivos” ja se oli vähän ihmeissään 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *