pastelliunelma


Musla-blogistakin tunnettu Kirsikka Simberg suunnitteli Samujille täksi kevääksi ehkä maailman kauneimpia kenkiä. Kun kengät ilmeistyvät liikkeisiin ja nettikauppaan myytäviksi, olin vähän pettynyt, että promokuvissa ihastuttaneet vaaleanpunaiset korkeakorkoiset kaunokaiset eivät olleet päässeet tuotantoon asti. Ymmärtäähän sen, kun suomalaiset tuntuvat suosivan aina mustaa ja onhan se käytännöllisempi väri. Mustia korkokenkiä on vain minullakin useampi pari, eikä tarvetta uusille ole, mutta haalean vaaleanpunaisia kenkiä minulla ei ole yhtiäkään – olisi vain niin suloista tepsutella pastelliprinsessana roosanvärisissä kengissä.


Joskus käy kuitenkin niin onnekkaasti, että ne kengät joista on haaveillut, tulevatkin mallikappaleina vastaan, vieläpä mallikappalehintaan, oikeassa koossa. Voi myös käydä niin, että hullaantuu pastellinsävyisistä kengistä niin, että tulee hankkineeksi samalla myös vedenvihreät matalat avokkaat. Niin kävi minulle, ja täytyy sanoa että nämä ovat kyllä kauneimmat kengät joita olen koskaan omistanut, pastelliprinsessan unelma kävi toteen. Molemmat kenkäparit kaunistavat tällähetkellä ikkunalautaani (eivätkö sovikin sinne ihan tosi hyvin?), mutta ehkä uskallaudun ulkoiluttamaankin niitä vielä tässä kevään ja kesän aikana.

kengät Samuji

Related Post

2 comments on pastelliunelma

  1. Nuo kengät ovat huippukauniit, mutta ovatko mielestäsi mukavat jalassa? Ihastelin noita korkeakorkoisia Stockalla, mutta kengän kantaosa tuntui siltä että se hiertäisi ihan järjettömästi. Nahka oli kovaa ja reuna terävä. Tottakai nahkekenkä muotoutuu jalkaan ajan myötä, eikä noita varmasti olekaan tarkoitettu pitkäaikaiseen kävelemiseen, mutta noin kalliiksi kengiksi tuli melko epämukava vaikutelma.

  2. Olin kokonaan unohtanut vastata tähän kommenttiin, pahoittelut siitä!

    Itse olen nykyään hyvin tarkka siitä, että ostan vain kenkiä jotka sopivat hyvin jalkaan ja joilla voi myös kävellä. Noin korkeakorkoisiksi kengiksi mielestäni nämä Boyarit olivat mielestäni varsin hyvät jalkaan, eivätkä ne ainakaan minulla hiertäneet kantaosasta. Se on varmaan aika yksilöllistä, mikä mihinkin jalkaan sopii. Eiväthän nämä kuitenkaan mitkään kaikkein käytännöllisimmät kengät ole, eikä itselläni olisi varmaan varaa maksaa sitä normaalihintaa tällaisista kengistä, mutta en kyllä olisi ostanut näitä samplejakaan jos kenkä ei olisi ollut jalkaan mukava. Sekava vastaus, mutta toivottavasti valotti näkemyksiäni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *