suosittelen

Pioneita. Maailman kauneimpien kukkien kausi on aika lyhyt, sitä ei kannata missata. Nämä pinkit kaunottaret muuttuivat auetessaan haalean vaaleanpunaisiksi.

Turhista tavaroista luopumista ja keskittymistä olellisuuksiin, mitä ovat minulle esimerkiksi tällä hetkellä tuoreet leikkokukat maljakossa. Tavaroiden karsimisprosessi on itselläni vielä hiukan kesken, mutta odotan tuloksia toukokuun loppuun mennessä.

Iltakävelyjä. Kaikki näyttää vaan niin ihanalta ilta-auringon valossa.

Kiitos haasteesta suloiselle Rilla-neitoselle.

Related Post

4 comments on suosittelen

  1. Suosittelen lämpimästi toukokuussa Siivouspäivään osallistumista. Katukirppiksillä on hiukean hauska meininki. Oma roina voi olla toiselle löytö!

  2. Näin keväisin valtaa itselläni jotenkin aina sellainen turhien tavaroiden ärsytys! Tekisi mieli välillä luopua jopa kaikesta… Ja ostaa tilalle vain kauniita pioneja; yksi lemppari kukistani myöskin!

  3. Pieni Lintu, aivan totta. Minimalistisuus kiehtoo aina vaan.

    Salla, mulla on myös hyvä kokemus siivouspäivästä vuoden takaa, tavara meni hyvin kaupaksi ja ihmisiä oli superpaljon liikkeellä. Että jos sää ja aikataulut sallivat, niin tarkoitus olisi suunnata sinne tänäkin vuonna 🙂

    Lusikka, tulee ihan sama fiilis aina keväisin. Kun sitä pärjäisi niin paljon vähemmälläkin.. Ehkä siksi, kun nyt voi viettää paljon aikaa ulkona, luonto on parhaimmillaan ja vaatettakin tarvii vähemmän, niin tavaralla ei ole niin suuri merkitys elämässä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *