viime päivät

Ihmeellisen kauniita ovat olleet viime päivät. Vapaapäivät ovat kuluneet kaikki suunnilleen samalla kaavalla: aamulla rauhallinen tehty aamiainen, sitten puistoon hengailemaan, jonka jälkeen kotiin tekemään ruokaa ja syömään  parvekkeelle, sitten uudestaan ulos ja illaksi kotiin. Mukana kaikessa tietenkin rakas karvapallero ja välillä vähän isompikin joukko ystäviä. Tämä on ollut ehkä ihanin pääsiäislomani ikinä, vaikkeivät ne aiemmatkaan huonoja ole olleet.


Toivottavasti näistä lomapäivistä saa energiaa loppukevään töihin, johon kuuluu jos monenlaista pienempää ja isompaa ponnistusta. Kesäkuussa pitäisi sitten helpottaa seuraavan kerran.

Related Post

2 comments on viime päivät

  1. Voin niin yhtyä sanoihisi: mullakin on ollut paras pääsiäisloma ikinä! Niin paljon rentoutta, hyvää mieltä ja aivan uskomattoman mahtavia tyyppejä. ♥ Loma on tuntunut yli viikon mittaiselta.

    Mahtavia kuvia!

  2. Milja, mukava kuulla että sielläkin loma on sujunut ihanasti! Ja on tuntunut myös täällä paljon pidemmältä tää loma kuin on ollutkaan, hyvällä tavalla, ei sellaisella pitkästyttävällä tavalla 🙂

    Kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *