ja tuomi tuoksuuKesä, olet ihana. Tuomi tuoksuu huumaavalle, voisipa sen tuoksun välittää jotenkin näiden kuvienkin kautta! Arkinen kävely lähipuistoon muuttuu ihmeelliseksi seikkailuksi taikapuutarhaan – tutut paikat näyttävät niin erilaiselta kun joka paikka kukkii. Tämän hetken lempiasukseni on muodostunut Samujin printtimalliston satumetsämekko ja vedenvihreät matalat avokkaat kera olkihatun. Kesäneitotyyli.


mekko & kengät Samuji // hattu secondhand

Related Post

7 comments on ja tuomi tuoksuu

  1. Olen tutustunut Samujin mekkoihin blogisi kautta ja pidän jokaisesta omistamastasi tosi paljon. Pidän niiden tyttömäisistä malleista ja lämpimän sävyisistä kuoseista. Voisin hyvin kuvitella yhden myös minun mekkokaappiini. =)

  2. Pieni Lintu, kiitos taas!

    Kaisu, Samujin mekot ovat kyllä ihania, varmasti sopisivat sullekin 🙂 Kuoseja ja malleja on aina erilaisia, että varmasti löytyy melkein jokaiselle jotakin.

    Anna, kiitos (:

    anonyymi,voi kiitos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *