puhdistus

Kevätkiireet, sairastelu ja ihanat kesäkelit ovat aiheuttaneet sen, että koti on ollut viimeisen kuukauden aikamoisessa kaaoksessa. Tavarakasoja on kertynyt sinne sun tänne ja pölypallerot kerääntyneet nurkkiin. Nyt tuntuu siltä, että omien ajatusten selkeyttämiseksi täytyy puhdistaa ja siivota vähän tätä ympärillä olevaa tilaakin. Edessä on siis paljon tavaroiden läpikäyntiä ja karsimista, osa joutaa suoraan roskiin ja osa taas lähtee kiertoon.

Olen menossa huomenna Pupulandian Jennin siivellä myymään vaatteitani Siivouspäivän etkojen bloggaajakirppikselle Sähkötaloon- tarjolla on valikoituja aarteita vaatekaapistani, jotka ansaitsevat uuden elämän paremmissa käsissä, vaatteita mm. Samujilta, Cosilta, Acnelta jne. Tervetuloa tekemään ostoksia ja moikkaamaan!

Kaiken mikä huomiselta jäljelle jää ja lisäksi astioita + kaikenlaista sisustustavaraa ajattelin mennä sään salliessa myymään johonkin puistoon varsinaisena siivouspäivänä, eli lauantaina 24.5. Laitoin myös joitakin vaatteita myyntiin huuto.nettiin nopealla aikataululla – kaikki vaatteet ja kengät joihin ei ole huomiseen klo 15 mennessä tullut huutoja, vien bloggaajakirppikselle Sähkötaloon.

kuvat huuto.netissä olevista tuotteista

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *