melkein kuin ulkomaanmatka

Terveisiä Turusta, tuosta ihanasta kesäkaupungista. Hassua, miten spontaani retki parinsadan kilometrin päähän voi tuntua oikealta ulkomaanmatkalta. Käyn Turussa vähintään kerran vuodessa tapaamassa suloista kummityttöäni ja hänen perhettään, mutta niillä reissuilla käymme harvoin kaupungilla, joskus vain piipahtamassa. Nyt vietimme matkaseuralaisteni (pikkusisko ja Milo-koira) kanssa päivän melkein turisteina, osittain aika tutussakin kaupungissa. Ja hauskaa oli.


Kauniina kesäpäivänä Turussa kannattaa varmaan vain hakeutua jokirantaan, ottaa mukaan joko omat eväät tai tukeutua runsaaseen ravintola-ja kahvilavalikoimaan. Söimme herkullista lounasta Tintån terassilla ja haimme kahvit ja korvapuustit CaféArtilta. Ehdimme myös käydä todella suloisen sisäpihan Cafe Qwenselissä, jossa kahvit ja leivonnaiset tarjoiltiin söpöistä kukkakupeista ja rottinkitarjottimelta.

Päivän päätteeksi haimme vielä Pizzariumista mukaan (joidenkin mukaan Suomen parasta) pizzaa, jonka nautimme kauniissa kesäsäässä läheisessä puistossa. Matkaseuralainen ehti ottaa vielä pienet unetkin kalliolla ennen junaan hyppäämistä. Että sellainen idylli se.

Related Post

one comment on melkein kuin ulkomaanmatka

  1. Ensimmäinen kuva onkin melkein meidän takapihalta!
    Mutta Turku on todellakin ♡! Lähes vuoden täällä asuneena tuntuu edelleen että olis ulkomailla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *