linnanneito

Vierailimme Ranskassa konsertissa Château de Béduerissa, mielettömän upeassa linnassa, joka oli kuulemma jonkun kesämökki. Ihan perussettiä, Suomessa tyypeillä on pieni tönö järvenrannalla, Ranskassa oma linna mielettömän puutarhan ja maisemien kera. Kelpaisi minullekin, oma linna jossa voisi järjestää konsertteja ja muita tapahtumia ystäville ja muillekin. Itse saisi liihottaa tiluksilla linnanneitona palvelusväen hoitaessa käytännön järjestelyjä. (Toisaalta tyytyisin siihen pieneen mökkiinkin järvenrannalla, pidemällä tähtäimellä pieni on kuitenkin aika kaunista.)

Ainiin, ja valkoinen pitsimekko on Zaran. Ehkä hiukan heräteostos, mutta kaunis selkäosa ja tarpeeksi pitkä helma houkuttivat. Ajattelin, että tämäkin kesäinen mekko näyttäisi vielä syksylläkin kivalta, kun siihen yhdistää nilkkurit ja paksun villatakin.Related Post

7 comments on linnanneito

  1. Kaunis linnanneito! Upeat maisemat! Minullekin kelpaisi se pikkuinen mökki, linnaan jos pääsisi vierailulle, se olisi jotain jo se.

  2. Piupau, kiitos! ja riittävät mullekin nuo vierailut, ehkä oma linna olisi vähän liian työläs projekti 😉

    anonyymi, voi kiitos! Nyt vain ranskanmatkaa varaamaan ensi kesäksi 🙂

    Anni, kiitos!

    Ida365, voi kiitos ihana Ida! <3

    Kaisu, kiitos paljon! Konsertissa oli piano-ja sellomusiikkia, esim. Schumannia ja Ravelia jne. Musiikkia, joka sopi loistavasti tuohon miljööseen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *