pikkutori

Suosikkilaukkuni on Samujin Tori, joka on jo puolitoista vuotta palvellut minua uskollisesti arkisin, viikonloppuisin ja matkoilla. Minulla ei ole toristani mitään huonoa sanottavaa, mutta hetkittäin kyllä tuntuu, että joihinkin tilanteisiin se on vain liian suuri. Onneksi törmäsin Samujin stock salessa huippuedullisesti uuteen kakkoslempilaukkuuni, joka on hiukan pienempi ja rennompi versio Torista. Molemmille löytyy varmasti paljon käyttöä, niin pikkutorille kuin sille isollekin.

ps. vihdoin on aika nilkkureiden, paljaiden säärien kera toki. Toivottavasti tämä sadeputki menisi mahdollisimman pian ohi, ja saisimme nauttia hetken lämpimistä syyspäivistä!


laukku ja mekko Samuji, nilkkurit Acne, neuletakki secondhand, aurinkolasit Monki

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *