summer party time


Puistojuhlat, jokakesäinen perinne jo vuodesta 2011 alkaen. Samat viirit ja aurinkokennovalot ovat kulkeneet mukana vuodesta toiseen, tarjoilut ja ympäristö on saattanut vähän vaihdella. Tärkeimmät elementit ovat kuitenkin lämmin kesäilta (ilman hyttysiä) ja parhaat tyypit ympärillä. En tiedä juuri mitään hienompaa, kuin istua ulkona puistossa ystävien seurassa pimeässä ja lämpimässä illassa kynttilöiden ja valojen loisteessa.


Vielä on kesää jäljellä, joten järjestäkää ihmiset kesäjuhlia: yksinkertaisimmillaan pyydätte vain kavereita tulemaan omien ruokien ja juomien kanssa samaan paikkaan samaan aikaan, mutta pieni panostuskin on halutessa sallittua. Kun johonkin juttuun panostaa, niin voi sitten toisen asian suhteen ottaa rennommin: on juhlallisempaa kattaa pöydälle kuin maahan, mutta tuolien roudaaminen käy jo vähän työläämmäksi ja viltillä istuskelukin on oikein mukavaa. Voi leipoa kakun, mutta tarjota myös tacolastuja ja dippiä. Tuoda kynttilöitä ja pöytäliinan, mutta käyttää muuten kertakäyttöastioita. Kukin tietenkin omalla tyylillään, niin että viihtyy ja nauttii!

Related Post

3 comments on summer party time

  1. Hei, eksyin blogiisi aivan sattumalta googlettaessani ideoita keittiön ehostamiseen. Jäin aivan koukkuun ja tässä sitä on pari viimestä tuntia tullut vietettyä sun postausten parissa 😀 oot todella luovan kekseliäs, sulla on hyvä maku kodin laittamisen suhteen ja aivan ihana asunto! Saako kysyä että minkä kokoinen kämppä on kyseessä ja löytyikö alle 1100 eurolla kuussa? Minulla ja poikaystävälläni on nyt noin kaksi kuukautta aikaa löytää koti Helsingistä, ja vähän hirvittää kun ei tunnu mitään löytyvän.. Teidän asunto on niiiiin täydellinen, puulattiat, asianoesukone, ja ihanat korkeat ikkunat. Ja sitten vielä tuo ihana takka! Täydellinen koti!

    -Satu

  2. Iida, kiitos paljon!

    Satu, kiitos ihanasta kommentista! Meillä on tässä 45m2. Varmaan tuolla 1100e voi löytää hyväkuntoisen kaksion näiltä huudeilta (punavuori/ullanlinna), mutta hyvä löytö yleensä houkuttaa asunnonetsijöitä enemmänkin. Yleensä tarvii pienen onnenpotkun, jotta löytää sen täydellisen kämpän 🙂 Paljon onnea asunnonetsintään, toivottavasti se oikea tulee vastaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *