viimeinen kesäviikonloppu

Elokuun viimeinen viikonloppu edessä. Syksyä on ilmassa ja mielessä, tuntuu että kesä alkaa oikeasti olla ohi. Pientä haikeutta, mutta myös innostusta uudesta alkavasta kaudesta. Syksy on mielettömän inspiroivaa aikaa pukeutumisen, sisustamisen ja ruuanlaiton suhteen. Siinä missä menin koko kesän ruuanlaiton suhteen rennon huolettomasti, niin nyt tekee mieli taas hifistellä, kokeilla uusia reseptejä ja makuja. Tekisi mieli järjestää elonkorjuujuhlat, kutsua ystäviä kylään ja leipoa piiraita ja tehdä lämmittävää tomaattikeittoa. Keittää iso kuppi teetä ja käpertyä viltin ja koiran kanssa sohvalle.

Mutta ennen kaikkea tätä, vietetään vielä ainakin tämä yksi kesäviikonloppu, huomenna ja sunnuntaina ei pitäisi ainakaan sataa. Puhutaan syksystä lisää maanantaina, kun syyskuu alkaa.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *