hei syyskuu


Huomenna alkaa lokakuu, nyt viimeistään otan kasmirhuivit ja villakangastakit käyttöön. Syyskuun puolella uutta villakangastakkia tuli jo kokeiltua – tuntui ehkä vähän hassulta yhdistää talvivaate paljaisiin sääriin (tai lähes paljaisiin, ohuiden sukkiksien verhoamiin). Lopputulos näytti kuitenkin aika hauskalta, eikä tuo takki nyt mikään kovimpien pakkasten vaate ole vaan ennemminkin välikaudelle sopiva.


Takki Zara / huivi Cos / kengät Samuji / laukku Lumi Accessories (saatu blogin kautta)

Related Post

7 comments on hei syyskuu

  1. Todella hyvältä tuo näyttää, mutta näin miehenä aina ihmetyttää, miten ihmeessä joku tarkenee ilman housuja näillä keleillä. Itsellä ei tulisi mieleenkään laittaa enää shortseja jalkaan lämpöisenkään takin kanssa. Ainakin epäilen, että tuollaiset ohuet sukkahousutkaan ei hirveästi lämmitä. Pitäis varmaan kokeilla, niin tietäisi senkin.

  2. Heh, ollaan takkisamikset! Löysin juuri tuon saman ihanaisen takin kirpputorilta pilkkahintaan. Se on kyllä tosi muuntautuvainen! Näyttää tosi hyvältä just paljaiden säärtenkin kanssa. 🙂

  3. anonyymi, viime viikonloppuna oli vielä sen verran aurinkoista ja lämmintä, että tuolla varustuksella pärjäsi ihan kivasti 🙂 Ja vaikka vähän hassulta se kuulostaa, niin ne ohuet sukkikset lämmittävät yllättävän paljon!

    Anniina, hienon löydön olet tehnyt! Harmaa sopii lähes kaiken kanssa, siksi tuo takki varmaan onkin niin monikäyttöinen 🙂

  4. Keekoiletko alasti puistossa? 🙂 Sellainen “illuusio” minulle kuvista syntyi. Siis että takin alla ei ehkä olekaan MITÄÄN.

  5. anonyymi, wikipediasta luettua: “alastomuus on tila, jossa ihminen ei peitä itseään pitämällä vaatteita.” Katsopas noita kuvia uudelleen, ja mieti että onko niissä oleva ihminen peittänyt itsensä vaatteilla vai ei?

    Tarina ei kyllä kerro, mitä vaatekappaleita mulla oli juuri tuona kyseisenä päivänä takin alla, mutta voin kertoa sulle salaisuuden: olen oikeasti AINA vaatteideni alla alasti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *