eilisen tunnelmia

Eilistä harmaan sateista päivää piristävät vieraat toiselta puolelta suomea ja sunnuntaibrunssi tässä hyvässä seurassa. Viikonlopusta sai taas mukavasti voimia tulevalle työ-ja kouluviikolle, josta on tulossa aika kiireinen, taas kerran. Mutta kiire on usein ihan mukavaakin, sellaista positiivista pöhinää. Väliin tarvitsee vain rauhaisiakin hetkiä, kuten hitaita sunnuntaibrunsseja ja sohvalla makaamista.Ihanaa viikkoa, ystävät!

Related Post

2 comments on eilisen tunnelmia

  1. tuo uus pöytätaso on kaunis ja tyylikäs, vaikka pidin aikaisemmastakin. Tämä varmaan helpompi pitää puhtaana?

  2. Venla, minäkin pidin vanhasta, mutta kyllä tästä uudesta silti enemmän! On helpompi pitää puhtaana ja valoisampi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *