kotiasu

Tämän hetken lempiasioitani: kaikki villavaatteet. Erityisesti kashmir-villaiset, sillä ne eivät kutita eivätkä hiosta, vaan tuntuvat pehmeän syleilevältä päällä. Kävin tänään ostamassa kashmir-silkki-merinovillalankaa, toivon että siitä syntyy tässä syksyn aikana superpehmeä kaulaliina.

Harvemmin tulee kuvailtua kotioloissa asukuvia, vaihtelu virkistää. En oikeastaan käytä erikseen kotivaatteita, mutta kotiin tullessa laitan aina ensimmäisenä jalkaan villasukat. Villasukkien kausi kestää yleensä n. 10kk vuodesta, ne jäävät pois ainoastaan helteisimpinä kuukausina. Huono ääreisverenkierto tai jotain, mutta jalkani tuntuvat palelevan aina. Arelan kashmirsukat ovat tämän hetken lempparit, ostin ne design marketista kaapelitehtaalta. Pooloneule (kashmiria sekin, yllätys vain) on taas onnekas kirpputorilöytö, malliltaan tuollainen juuri sopivan lyhyt korkeavyötäröisten hameiden kaveriksi.


kashmirhuivi COS / sukat Arela / neule 2ndhand / pellavahame Samuji

Related Post

5 comments on kotiasu

 1. Hei aivan ihana tuo neule, voi kun tuollaisen löytäisin jostain itsekin! Ja allekirjoitan tuon villasukka-asian, terveisin toinen kylmäjalkainen.

  Piti vielä kysyä, että onko hiuksissasi ihan oma luonnollinen väri? Näyttää muuten täydelliseltä ruskealta! 🙂

 2. HeidiM, tuo oli kyllä täydellinen löytö! Harvemmin kirppareilla näin hyviin matskuihin törmää. Oma väri on hiuksissa, on aina ollut 🙂 kiitos!

 3. Villa on paras materiaali! Ja villasukat jotain niin välttämätöntä 🙂

  Kesälläkin villasukat toimivat hyvin, kunhan neulos ei ole aivan tiiviimmästä päästä. Se on aina hieman omanlaisensa tunne kun paljaalla jalalla tuntee villasukan lämmön ja samalla silmikoiden välistä puskevan raikkaan ilman 🙂

 4. Sama juttu, ensimmäisenä jalkaan villasukat kun tulee kotiin. Nukun myöskin villasukat jalassa, säästyy ikäviltä suonenvedoilta.

 5. Nunnukka, kyllä mä käytän kesälläkin villasukkia, helleaikaa lukuunottamatta. Muista sukista en niin välitä, mutta villasukissa on sitä jotain 🙂

  Kaisu, siis villasukat on must nimenomaan nukkuessa. En saa unta jos villasukat eivät ole jalassa 😀 jalat palelee niin herkästi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *