14: aikaa


On ollut kiva lukea teidän kommenttejanne siitä, millä lahjoisitte itseänne jouluna. Aika moni tuntuu toivovan aikaa itselleen, ja täytyy sanoa että vähän samat toiveet täälläkin. Toivoisin aikaa sellaisille asioille, joita en normiarjessa ehdi oikein tekemään, kuten esimerkiksi uusien reseptien testauksille, käsitöille ja muille diy-projekteille. Onneksi kahden viikon joululoma häämöttää edessäpäin.

Aina käsityöprojektieni eteneminen ei ole ajasta kiinni – yhtenä aamuna surautin alle tunnissa valmiiksi mekon, joka on odottanut viimeistelyä lähes vuoden. Mekosta tuli aika lotta svärd/lahkolaishenkinen kauluksineen ja nappeineen, sopii minulle. Lahkolaistyyliä tasapainottamaan piti kuitenkin pukea päälle Karhun tennarit ja R/H:n lippis. Lippiksestä on tullut vime aikojen lempiasusteeni, vaikka näytänkin se päässä vähän Jukka Pojalta tai Hessu Hopolta. Jotenkin se tuo muuten aika tyttömäiseen / naiselliseen tyyliini sopivaa rentoutta ja katu-uskottavuutta (tai sitten ei, mutta eipä silläkään niin väliä).

Kuvista kiitos taas Jennille!


mekko itse tehty / kengät Karhu / takki Samuji / laukku Lumi / lippis R/H

kuvat: Jenni Rotonen / pupulandia

ps. Saippua-arvonnan voittaja on ratkennut, random.org arpoi kommentin numero 51, eli nimimerkin Pee voittajaksi. Voittajalle on laitettu sähköpostia, onnea!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *