4: joulukoti

Joulun alla ei välttämättä tarvitse muuttaa kodin sisustusta punaiseksi tai hankkia tonttu-ja enkelikoristeita ikkunalaudan täytteeksi. Minulle riittää yhdet jouluvalot, iso kasa kynttilöitä ja jouluiset kasvit, kuten hyasintit ja joulukuusi. Tosin tänä vuonna kuusen tilalta joulumänty, ilman turhia koristeita tietenkin. Paras vinkkini joulukodin laittoon on siivoaminen: tuostakin kuvan hyllystä siivosin ja karsin kaiken turhan ja ylimääräisen pois tai noihin Hayn boxeihin. Selkeys kaunistaa kotia.

Kynttilöitä on kiva pitää esillä, näyttävät kauniilta tuollaisena rykelmänä lasipurkissa ja ovat myös nopeasti saatavilla. Maailman yksinkertaisin tuunausvinkki lasipurkille on kiertää sen ympärille juuttinarua.


printti Kanelimaa
betoniruukku ja valot Granit
pahviboxit ja hengari Hay
hunajakennopallo Papershop

Related Post

2 comments on 4: joulukoti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *