detaljit

Kevät kävi hetken aikaa täällä. Tänään se oli jo poissa, mutta uskon vahvasti siihen, että se tulee vielä pian takaisin. Eilen tuntui lähes taianomaiselta kävellä ulkona takki auki ja aurinkolasit päässä. Sää oli ihan loistava asukuvaustreffeille – kirkas auringonpaiste innosti Jennin kokeilemaan vastavaloon kuvausta, kameralle tarttui paljon kevätaurinkoa ja iloa.

Kuvissa esiintyy pieniä detaljeja yhdestä alennusmyyntilöydöstäni. Miten materia voikaan välillä tehdä niin onnelliseksi! Kyseistä pörröunelmaa en olisi unissakaan pystynyt normaalihintaisena ostamaan, mutta mukava aleprosentti koitui onnekseni. Kuka arvaa, mistä kyseinen takki on peräisin?
kuvat: Jenni Rotonen / Pupulandia

Related Post

3 comments on detaljit

  1. Annie, mistä arvasit? 😉 on se ihana!

    Riikka, oon samaa mieltä! Tosin mä kyttäilin tätä ihan syksystä saakka, oli onnekasta että näitä riitti vielä alepuolellekin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *