haaveita

Kevät! Tänään oli ihan oikea kevät, auringonpaiste ja lämpö. Ja flunssa, joka päätti iskeä juuri kriittiseen aikaan – koko viime viikon hoin, että nyt en voi tulla kipeäksi. Ehkä ei pitäisi murehtia etukäteen asioita joita ei itselleen toivo. (Joku voisi ehkä huomauttaa, että ei ihmekään jos flunssa iskee, kun huitelee tuollaisilla varusteilla tähän aikaan vuodesta, mutta ei hätää – ilman paksuja sukkahousuja en kävele ovesta ulos vielä pitkään aikaan. Turhamaisen bloggarin sisällä asuu myös mukaavuudenhaluinen vilukissa.) Kuvat on otettu viime viikolla, kun olo oli vähemmän nuhainen kuin nyt.

Mutta eihän siihen kauaa ole, että tuon asun voi pukea oikeasti ulos, vaikka ballerinojen kera! Lämpimät kevät-ja kesäillat, täällä on yksi joka kaipaa teitä kovasti. Vaikka ei niissä lämpimissä päivissäkään ole mitään valittamista, niin erityisesti alkukesän illoissa on jotain maagisen ihanaa. Jotain sellaista, mistä voi alkaa haaveilla jo maaliskuun paikkeilla.


hame & pusero Samuji / kengät &other stories / hattu h&m

Related Post

4 comments on haaveita

  1. Oot niin kaunis ja iloinen, että minullekkin tulee hymy huulille kuvia katsoessa vaikka itsekkin poden tällä hetkellä kevätflunssaa!!

  2. anonyymi, kiva kuulla! kiitos 🙂

    Sirpale, kiitos!

    anonyymi, en kyllä ole 🙂 Ja olen aivan liian vanha niihin hommiin jokatapauksessa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *