naistenpäivänä

Hyvää naistenpäivän iltaa!

ja virtuaalikukkia kaikille naisille ympäri maailman. Olette ihania ja arvokkaita, kukkanne totisesti ansainneet! Musla-blogissa Mia kirjoitti hyvän kirjoituksen päivän teemaan liittyen, suosittelen lukemaan. Ei unohdeta sitä naistenpäivän oikeaa ajatusta kukkakimppujen ja hemmottelulahjojen taakse – vaikka sukupuolten välinen tasa-arvo toteutuu ehkä omassa elämässäsi kivasti, niin kaikkialla muualla ei ole välttämättä niin.

Related Post

2 comments on naistenpäivänä

  1. Tiina, aika usein teen kukkaostokset lähikukkakaupassani, joka on Flower Bazaar kasarmikadulla. Joskus hyödynnän myös muita lähialueen kukkakauppoja, isoroban livingroom ja uudenmaankadun inbloom ovat myös suosikkejani 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *