kotona

Kotona ei mitään uutta. Ikkunat kaipaisivat  hyvin kipeästi pesua, kadunpuoleiset ikkunat eivät ole laiskan pesijän ihastus. Seuraavaa poutapilvistä vapaapäivää odotellessa, tai ehkä palkkaan ikkunanpesijän? Eipä huono vaihtoehto sekään.

Jotenkin kaipaan jotain särmää tähän sisustukseen, en vain tiedä mitä. Toisaalta, nyt on se aika käsillä, kun alkaa viettää entistä enemmän aikaa ulkona ja vähemmän kotona sisätiloissa. Että ehkä se puuttuva elementti selviää syksyyn mennessä.

Related Post

6 comments on kotona

  1. Kaunis koti, mutta jos jotain särmää etsii, niin ehkä jotain sellaista sisustukseen joka ei sovi joukkoon. Usein juuri kodit, joissa on paljon design-huonekaluja näyttävät todella kauniilta, mutta vähän siltä että jotain pitäisi “rikkoa”. Jotain erikoisempia juttuja kirppiksiltä, jotain sellaista joka tekee kodista persoonallisen.

  2. anonymoys, tiedän mitä tarkoitat! Ehkä mun pitää alkaa etsiä jotain erikoisia patsaita tms. tänne särmää tuomaan 😉 ja mattokaan ei ole hullumpi idea, nyt olen vain tykännyt olla ilman jostain syystä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *